Armkussen Dimasso passend bij Licato bank

Fleur je zithoek op met sierkussens!

Kussens maken je zitmeubel een stuk gezelliger. Naast dat het er sfeervol uitziet, ligt het zitmeubel ook nog een stuk lekkerder. Bij kussens Dimasso heb je de keuze uit verschillende afmetingen sierkussen 45x45 cm, sierkussen 50x50 cm of sierkussen 60x60 cm. Tevens kun je ook kiezen voor een lendekussen in drie diverse afmetingen (57x27 cm, 67x27 cm of 60x35 cm), een armkussen in twee afmetingen (55x20 cm of 50x20x20 cm), een rolkussen, een armkussen met beugel, een armkussen met beugel en bekerhouder en een media opberger. Daarnaast kunnen de diverse kussens met of zonder vlindernaad of bies besteld worden. Tevens is er ook een keuze uit twee hardheden; zacht of hard. Kortom een uitgebreide keuze!

Vanzelfsprekend biedt Pronto Wonen je ook hier weer heel veel keuze in stoffen, lederlook en echt leder en in alle kleuren uit de Pronto Wonen Stof- en ledercollectie*.

Kom gerust naar één van onze Pronto Wonen winkels en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Dimasso je biedt. Pronto Wonen heeft over heel Nederland winkels dus er is er altijd wel één bij jou in de buurt. Kijk snel op de Pronto Wonen website in het overzicht "winkels". Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

* De Pronto Wonen stof- en leercollectie is een selectie van actuele stoffen en leersoorten in een heel breed kleurenpallet.

€ 52,95

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies