Armkussen Dimasso stof vibe taupe

Fleur je zithoek op met sierkussens!

Kussens maken je zitmeubel een stuk gezelliger. Naast dat het er sfeervol uitziet, ligt het zitmeubel ook nog een stuk lekkerder.

Bij kussens Dimasso heb je de keuze uit verschillende afmetingen sierkussen 45x45 cm, sierkussen 50x50 cm of sierkussen 60x60 cm. Tevens kun je ook kiezen voor een lendekussen in twee afmetingen (57x27 cm of 77x27 cm), een armkussen in twee afmetingen (55x50 cm met rand of 50x20x20 cm), een armkussen met beugel, een armkussen met beugel en bekerhouder en een media opberger. De media opberger is te verkrijgen met afgeronde hoeken of met rechte hoeken. Daarnaast kunnen de diverse kussens met of zonder vlindernaad of bies besteld worden. Tevens is er ook een keuze uit drie hardheden; standaard, excellent of supreme. Kortom een uitgebreide keuze!

Vanzelfsprekend biedt Pronto Wonen je ook hier weer heel veel keuze in stoffen en microleder en in alle kleuren uit de Pronto Wonen Stofcollectie*.

Kom gerust naar één van onze Pronto Wonen winkels en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Dimasso je biedt. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

* De Pronto Wonen stofcollectie is een selectie van actuele stoffen in een heel breed kleurenpallet.

€ 59,95

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies