Tips en ideeën voor een stijlvol thuis

We hebben een ruime collectie keukens voor iedere interieurstijl en ieder budget. Je vindt bij ons dus altijd jouw perfecte keuken. Doe hieronder alvast inspiratie op!

  • 6 dagen per week geopend
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • CBW-erkend
Doe volop inspiratie op

Doe volop inspiratie op

Uw woonkamer, slaapkamer en keuken vormen de kern van uw ''thuis''. Ze moeten naadloos passen bij uw leven, uw ritme en uw rituelen. Bij Reedijk wonen helpen we u graag met het inrichten en het combineren van bestaande en nieuwe meubels. Laat u inspireren door onze woonideeën, ontdek handige tips & tricks en vraag ons gratis woonmagazine aan!

Farino Pronto wonen

Farino Pronto wonen

Fauteuil Farino is met recht een opvallende verschijning in je woonkamer te noemen. Door zijn ronde royale vorm en de bijbehorende sierkussens is het eigenlijk meer een zit-oase dan een fauteuil. De fauteuil is uitgevoerd in een beige bouclé stof bestaande uit los geweven patronen, draden en lussen. Ondanks de onregelmatige structuur die hierdoor ontstaat, is deze stof heerlijk zacht en geeft het een warme uitstraling. De bijbehorende sierkussens zijn uitgevoerd in dezelfde stof. Doordat de kussens verschillende afmetingen hebben, kun je deze lekker speels en afwisselend in de fauteuil leggen.

Ontdek de nieuwste woontrends

Sinta Fauteuil InHouse

Sinta Fauteuil InHouse

Ontdek het ultieme comfort en tijdloze design van de Sinta fauteuil van Inhouse, nu verkrijgbaar bij Reediijk Wonen. Met zijn stijlvolle uitstraling en hoogwaardige afwerking voegt deze fauteuil niet alleen een vleugje elegantie toe aan je interieur, maar biedt het ook een heerlijke plek om te ontspannen na een lange dag. Bezoek onze showroom en ervaar zelf de luxe van de Sinta fauteuil voor een perfecte combinatie van comfort en stijl.

Keep this for Vue