Onze trends

Ontdek onze meest voorkomende trends uit ons assortiment!

Modern interieur

Bij deze interieur trend wordt er gebruik gemaakt van een rustige basis. Deze basis bestaat uit wit, grijs en bruin tinten. Hierbij wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende en wat apparte vormen met een strakke uitvoering. Wat ook veel gedaan wordt is om de rustige basis te combineren met wat opvallendere items. Denk bijvoorbeeld aan gekleuren accessoires of een eyecatcher als salontafel.

Japandi style

Laat je inspireren door het rustigevende en stijvollen interieur genaamd 'Japandi'. De trend Japandi is niks nieuws maar, toch wordt deze trend nog steeds veel gebruikt vanwege de lichte en warme tinten. Deze trend is een combinatie van Scandinavisch design en Japans minimalisme. In onze showroom hebben we meerdere leuke meubels staan waarmee je deze stijl kunt toepassen in uw interieur.

Retro look

De retro trend komt uit de jaren 50, 60 en 70. Dit is een speelse en kleurrijke stijl die bij iedereen wel bekend is en de laatste tijd steeds meer terug komt. Met deze trend creeër je een gezellige en vrolijke sfeer. Om deze stijl in huis te halen maak je gebruik van houten meubels, verschillende kleuren en opvallende patronen. Dit kun je leuk afstylen met kleurijke accessoires en verschillende planten.

Keep this for Vue