Alle stijlen

Bij Superkeukens vindt u keukens in alle soorten, maten en stijlen. Hoe groot of klein uw woning in Oud-Beijerland ook is en wat uw smaak ook is, u vindt uw keuken bij Superkeukens. Gaat u voor een knusse, landelijke keuken? Voor een hoogglans greeploze keuken? Voor een gezellige tijdloze keuken, of voor een kleurrijke moderne keuken? Al deze stijlen zijn vertegenwoordigd bij Superkeukens.

Direct de juiste prijs

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe keuken voor uw woning in Oud-Beijerland, heeft u geen zin om te moeten onderhandelen over de prijs. Bij veel keukenzaken is dit echter wel de standaard gang van zaken. Niet bij Superkeukens: bij ons krijgt u direct de juiste prijs. Wel zo transparant.

Advies en 3D-tekening

Wanneer u naar een keukenzaak gaat, is het vaak lastig om in te kunnen schatten hoe de keuken in uw eigen woning zal staan. Ook zijn er veel keuzemogelijkheden, zoals de kleur van de kastjes, het aanrechtblad en zaken als handgreepjes. Daarom kunt u bij onze keukenzaak een gratis 3D-tekening laten maken, zodat u precies ziet wat de mogelijkheden in uw eigen woning in Oud-Beijerland zijn én hoe het eruit zal gaan zien.

Kwaliteit

Maar natuurlijk gaat het, wanneer u een keuken koopt, uiteindelijk allemaal om één ding: de beste kwaliteit. U koopt immers niet iedere dag een keuken, deze moet jarenlang meegaan. Daarvan bent u bij Superkeukens verzekerd: de keukens worden stuk voor stuk in Duitsland vervaardigd, volgens de ISO 9001:2000 norm. Bovendien verkoopt onze keukenzaak alleen apparatuur van topmerken en krijgt u tien jaar garantie op de keukenmeubelen en werkbladen.

Kom langs!

We kunnen u natuurlijk vertellen hoe mooi de keukens van Superkeukens zijn, maar u kunt dat natuurlijk nog veel beter zelf komen ervaren. Kom langs in onze keukenzaak bij Reedijk Wonen en doe in onze meubelshowroom meteen inspiratie op voor uw nieuwe keukentafel of vloer!