Comfort Suite

Haal het hotelgevoel in huis met Comfort Suite. Wanneer u wakker wordt in een bed van Comfort Suite, voelt het als wakker worden op vakantie. Breng nu een bezoek aan Reedijk Wonen en ervaar het 5-sterren gevoel van Comfort Suite.

Comfort Suite

Over Comfort Suite

Soms ligt een bed in een hotel zó lekker, dat u er wel zou kunnen wonen. Met zijdezachte kussens en heerlijk beddengoed draait u zich het liefst nog een keer om. In een bed van Comfort Suite hoeft u voor een hotelgevoel niet de deur uit. Want naast een mooi design, bieden de bedden van Comfort Suite luxe en een goede nachtrust voor een betaalbare prijs.

Ga liggen op de bedden van Comfort Suite

Slapen is de passie van Comfort Suite. De royale lattenbodems, kwalitatief goede matrassen en de allerbeste boxsprings dragen bij aan een goede nachtrust. Naast het brede assortiment van het slaapkamerprogramma, is het mogelijk om zelf een boxspring samen te stellen. Zo bent u verzekerd van een uniek bed dat perfect aansluit bij uw slaapwensen.

Uw eigen Comfort Suite in huis

Wilt u ook een bed waarin u zó lekker slaapt dat het wel een hotelbed lijkt? Kom snel naar Reedijk Wonen in Strijen. Onze slaapadviseurs staan klaar om u te helpen en advies te geven bij uw aankoop. Zo kunt u jarenlang zorgeloos blijven genieten van uw nachtrust. Kom vrijblijvend langs in onze winkel of maak een afspraak voor een advies op maat.

Meer weten over Comfort Suite?

Wij voorzien u graag van advies

Meer weten over Reedijk Wonen of wilt u advies op maat? Neem contact met ons op of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!