De Toekomst bij Reedijk wonen

Bij Reedijk wonen in de Zuid-Hollandse plaats Strijen vindt u De Toekomst, een meubelfabriek met een rijke geschiedenis. In al haar ontwerpen hecht De Toekomst waarde aan comfort, functionaliteit en innovatief design! Lees er hier meer over!

Over De Toekomst

Meubelfabriek de Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Vanaf 1955 heeft de fabriek uit Beesd (Gelderland) zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen – met name zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen productontwikkeling en het productontwerp. Daarom werkt de fabriek samen met een aantal ontwerpers die aansluiten bij deze filosofie.
 

Dealers van meubelfabriek De Toekomst

Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. De meubels van De Toekomst worden echter niet alleen verkocht in Nederland: ook in landen als België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk vinden de prachtige zitmeubelen hun aftrek. Een van de dealers van De Toekomst is Reedijk wonen in Zuid-Holland.

Bekijk de website van De Toekomst of breng een bezoek aan Reedijk wonen. Onze medewerkers adviseren u bij uw aankoop en het onderhoud, zodat u jarenlang zorgeloos kunt blijven genieten van uw producten! Kom vrijblijvend langs in onze winkel of maak een afspraak voor een diepgaander adviesgesprek.
 

Meer weten over De Toekomst?

Wij voorzien u graag van advies

Meer weten over Reedijk Wonen of wilt u advies op maat? Neem contact met ons op of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!