DroomDomein bij Reedijk wonen

Reedijk wonen is dealer van DroomDomein, een slaapkamerspeciaalzaak met een compleet aanbod van boxsprings, matrassen, dekbedden, hoofdkussens en meer. Deze artikelen zijn van het merk DroomDomein of van andere gerenommeerde slaapkamermerken! 

DroomDomein bij Reedijk wonen

Over DroomDomein

DroomDomein heeft een uitgebreide collectie matrassen, dekbedden, hoofdkussens, kledingkasten en bedtextiel. Maar bovenal is dit slaapmerk de onbetwiste boxspringspecialist van Nederland. In eenvoudige stappen stelt u zelf uw gewenste bed samen. Om u te helpen in de grote diversiteit in stijlen, hebben wij ons assortiment ingedeeld in duidelijke sfeergroepen zoals Puur & Passie, Chic & Comfort en Nordfjord. 
 

De slaapkamermerken van DroomDomein

Naast de DroomDomein-collectie, treft u in de DroomDomein winkels ook bekende slaapkamermerken aan, zoals Auping, Avek, Beddinghouse, Eastborn, M-line, Sealy, Nxt-day, Pullman, Norma, Silvana, Tempur en Wonderland. Met een prachtige collectie slaagt u altijd en stelt u in een handomdraai uw droomslaapkamer samen! 

Is uw interesse gewekt? Bekijk de website van DroomDomein óf breng een bezoek aan Reedijk wonen in Strijen. Wij laten u graag kennismaken met onze producten van DroomDomein en voorzien u daarbij van deskundig en persoonlijk advies. Waar wacht u op? Kom langs en kijk uw ogen uit! 

Meer weten over DroomDomein?

Wij voorzien u graag van advies

Meer weten over Reedijk Wonen of wilt u advies op maat? Neem contact met ons op of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!