IN.HOUSE bij Reedijk wonen

Maak kennis met IN.HOUSE, het huismerk van Reedijk wonen! Bij IN.HOUSE vindt u een compleet woonprogramma voor de woonkamer én eetkamer, zodat u altijd de meubels vindt die passen bij uw smaak, budget én inrichting!

IN.HOUSE bij Reedijk wonen

Over IN.HOUSE

IN.HOUSE is eigenwijs en trendvolgend, zodat het in elk interieur uitstekend is toe te passen. In de woonsferen romantisch, modern, klassiek tot en met landelijk – én voor een leuke prijs. Dat maakt IN.HOUSE zo compleet in lekker wonen. Onze collectie wordt voortdurend aangevuld met nieuwe ideeën en sferen. En doordat de meubels in nauwe samenwerking met fabrikanten worden ontworpen, is het vaak mogelijk de meubels op maat te laten maken.
 

Bezoek de showroom van IN.HOUSE

Kortom, het is zeer de moeite waard om de showrooms van IN.HOUSE te bezoeken. Alle showrooms zijn onderdeel van familiebedrijven met vaak decennialange ervaring in de woninginrichting, zoals ook bij Reedijk wonen het geval is. 

Bekijk de website van IN.HOUSE of breng een bezoek aan Reedijk wonen. Onze medewerkers adviseren u bij uw aankoop en het onderhoud, zodat u jarenlang zorgeloos kunt blijven genieten van uw producten! Kom vrijblijvend langs in onze winkel of maak een afspraak voor een diepgaander adviesgesprek.

Meer weten over IN.HOUSE?

Wij voorzien u graag van advies

Meer weten over Reedijk Wonen of wilt u advies op maat? Neem contact met ons op of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!