Reedijk Wonen in Strijen is de officiële dealer van M line, een beddenmerk van formaat! Tot en met 18 juni 2017 krijgt u bij M line 25% korting op de gehele collectie. Lees meer!

Ons dagelijks leven wordt steeds intensiever. Er wordt steeds meer van ons gevraagd. We maken langere dagen en slapen in verhouding steeds korter. Om dit leven vol te houden en ervan te genieten moeten we onze nachtrust optimaal benutten. M line speelt hierop in. M line is een prachtig beddenmerk dat continu innoveert, bijvoorbeeld met de persoonlijke matrassen van Slow Motion You. U vindt deze en andere artikelen van M line bij Reedijk Wonen.

25% korting op M line

Kom nu langs in onze winkel en profiteer van een prachtige actie van M line: tot en met zondag 18 juni 2017 ontvangt u maar liefst 25% korting op de gehele M line-collectie! Dat klinkt goed, niet? Dit betekent dat u uw tweede matras voor de helft van de prijs ontvangt.

Bezoek beddenspeciaalzaak Reedijk Wonen

Haast u dus naar Reedijk Wonen in Strijen en laat u het M line-product adviseren dat bij u past. Onze verkoopadviseurs geven u een advies op maat en zij lichten indien gewenst de actievoorwaarden aan u toe. Tot ziens!