Flexa maakte onlangs zijn Kleur van het Jaar bekend: Heart Wood. Dat is niet, zoals u misschien zou denken, een bruintint. Nee, het is juist een heel mooie, diepe, roze tint. Warm en uitnodigend. Een of meer muren in deze tint schilderen zorgt ervoor dat u weer in contact komt met de natuur. En, heel fijn met het najaar in het vooruitzicht: het is een lekker huiselijke kleur!

Hout, rotan en whitewash

De kleur Heart Wood is dan wel roze, maar het betreft zeker geen babyroze. De tint is eigenlijk nog het best vergelijkbaar met oudroze, waardoor hij bijna automatisch perfect combineert met materialen als donker hout, licht hout of zelfs rotan. Een whitewash vloer? Perfect! En ook een stoere, grote plant in een massieve pot komt goed tot zijn recht met Heart Wood.
 

Warme kleur

Met zo’n warme kleur aan de muur mag het bankstel eigenlijk best wel contrasteren. Een koele, lichtgrijze of zelfs lichtblauwe tint bijvoorbeeld ziet er mooi uit met deze muur. Wilt u écht iets heel anders? Dan kan een donkergroene bank, of zelfs aubergine, de perfecte match zijn met een Heart Wood muur!
 

Kom langs voor inspiratie!

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u uw woonkamer eens helemaal aanpakken met deze kleur op de muur? Kom dan zeker even langs bij Reedijk Wonen in Strijen voor een uitgebreid advies over meubels en accessoires die hier perfect bij passen. Dan weet u zeker dat u er komend seizoen knus en huiselijk bij zit!