We willen er nog niet echt over nadenken, maar uiteindelijk komt de herfst er onvermijdelijk weer aan. En toegegeven: eigenlijk is het ook wel weer fijn om tijdens de lange donkere avonden lekker in huis op de bank te zitten met een kaarsje aan.

Wilt u uw huis dit najaar helemaal volgens de laatste trends inrichten? Wij zetten ze voor u op een rijtje.

  1. Trendkleuren. De kleuren die we deze nazomer veel zijn terugkomen zijn paarstinten, geheel in lijn met de Pantone kleur van het jaar: Ultra Violet, oftewel paars. Eigenlijk zijn alle schakeringen paars toegestaan. Ook als ze er slechts een klein beetje van weg hebben. Warme tinten, zoals aubergine of bordeaux zijn dit najaar een echte must. Mooi, diep smaragdgroen past daar natuurlijk perfect bij.
  2. Donker hout. In de interieurmagazines zijn meubels van donker hout alomtegenwoordig. Denk daarbij niet aan de zware, donker eiken meubels van opa en oma, maar juist aan trendy strakke designs in donkere houtsoorten.
  3. Textuur en structuur. Die grote, ‘gebreide’ poef hoeft nog lang niet weg - integendeel zelfs! Verschillende structuren in stoffen en accessoires maken interieurs heel spannend. Zelfs een rieten mandje op tafel is weer helemaal hip. Dat maakt het interieur heel authentiek.
  4. Metaal in beeld. Waar de afgelopen seizoen vooral veel koper- en rosétinten in beeld waren, is het nu de beurt aan messing. Gecombineerd met zachte kleuren geeft dit een heel luxe uitstraling aan elke ruimte.
  5. Natuursteen. Marmer is niet alleen meer in de badkamer of in de keuken populair, maar ook in het interieur. Bijvoorbeeld met mooie bijzettafeltjes met een blad van marmer.

 

Kom langs voor inspiratie!

Bent u benieuwd geworden naar de nieuwste woontrends? Kom dan langs bij Reedijk Wonen in Strijen. We hebben volop items uit de nieuwe collecties binnen van onder meer Pronto Wonen en In.House. Doe inspiratie op in onze showroom van ruim 10.000 m2 en bereid u voor het op najaar!