Lekker slapen op een heerlijk comfortabel kussen en de volgende ochtend goed beginnen met de perfecte kop koffie? Met deze actie van Silvana combineert u het beste van deze twee werelden! Want bij aankoop van twee Silvana Support-kussens ontvangt u nu een gratis NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine.

Kussen met ondersteuning voor uw nek

Silvana Support is al meer dan dertig jaar het beste nek-ondersteunende hoofdkussen. Niet zo gek, want de kussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en ze worden gemaakt van de allerbeste materialen. Elk detail klopt precies. Zo wordt uw lichaam optimaal ondersteund en geniet u van een optimale nachtrust. Er zijn zes verschillende Silvana Support-kussens, van superzacht tot extra stevig. En bent u wat langer? Elk Silvana-kussen is ook verkrijgbaar in een smallere versie, zodat u meer ruimte overhoudt in bed. 

Uitgerust wakker worden

Met een Silvana Support-kussen wordt u dus uitgerust wakker. En om uw dag nóg beter te beginnen, krijgt u tot en met 31 december een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine t.w.v. t.w.v. € 99,99 cadeau bij aankoop van twee kussens! Heeft u maar één kussen nodig? Dan kunt u de koffiemachine aanschaffen voor de bijzonder aantrekkelijke prijs van slechts € 19,99.

Kies uw kussen bij Reedijk Wonen

Bent u een zijslaper? Slaapt u op uw buik? Heeft u behoefte aan veel ondersteuning voor uw hoofd? Of zoekt u juist een zacht kussen? Kom naar Reedijk Wonen in Strijen en kies