De temperaturen lopen op en het is zelfs al een paar keer terrasweer geweest. Heeft u ook de zomer al in uw hoofd? Dan is het hoog tijd om ook uw interieur helemaal zomerproof te maken! We zetten de zonnigste trends voor u op een rijtje.

Retro in huis

Niets zo zonnig als retro woonaccessoires. Want de jaren zestig en zeventig zijn terug van weggeweest! Zeker de lekker vrolijke en kleurige accenten uit die tijd zien we ook anno 2018 nog volop terug in meubels en woonaccessoires. Bijvoorbeeld een mooie klok die op een ouderwetse manier de tijd aangeeft!

Zomer aan de muur

Houdt u ervan om af en toe eens te wisselen met accessoires? Dan is de zomer natuurlijk hét moment om lekker los te gaan met vrolijke kleuren! Een knalgeel, rood of juist turquoise kussentje op de bank geeft u hele interieur een frissere aanblik. En ook met wanddecoratie kunt u volop variëren. Bijvoorbeeld met een vrolijke flamingo op aluminium!

Meubelen in zomerse kleuren

Wilt u eigenlijk het hele jaar door genieten van de zomer? En bent u niet bang voor een beetje kleur in huis? Kies dan voor meubels in vrolijke, zomerse kleuren. De meeste bankstellen, eetkamerstoelen en leunstoelen zijn niet alleen verkrijgbaar in de geijkte beige- en grijstinten, maar ook in fellere kleuren zoals groen, geel of oranje. Zeker wanneer u de rest van het interieur vrij rustig houdt, kan zo’n bijzonder kleuraccent in de vorm van een bank of stoelen de hele kamer een flinke boost geven!

Doe inspiratie op voor de zomer

Bent u er helemaal klaar voor om uw woning in de zomersfeer te brengen? Kom dan zeker eens langs bij Reedijk Wonen. We weten zeker dat u in onze 10.000 m2 grote woonbelevenis inspiratie opdoet om uw huis helemaal zomerklaar te maken. Zien we u snel?