Goed slapen is de basis voor een energieke dag, een goed humeur en je gezondheid. Na een goede nachtrust presteer je overdag beter en start je elke dag fris. Ook genieten van een heerlijke nachtrust? Tot ten met 9 mei krijgt u maar liefst 50% korting op de tweede matras en kussen van M line.

Korting op matrassen en kussens

De matrassen en kussens van M line zijn speciaal ontworpen om uw lichaam optimaal te ondersteunen tijdens de slaap. Zo krijgt u de allerbeste nachtrust en bent u klaar voor een succesvolle dag. Het bewijs? Tal van Nederlandse topsporters slapen op M line en leveren topprestaties tijdens hun wedstrijden! Ook u kunt nu extra voordelig ervaren hoe u met M line elke dag een frisse start kunt maken. U krijgt nu namelijk 50% korting op de tweede matras of kussen (als u één matras koopt, krijgt u 25% korting). Deze aanbieding is overigens niet geldig op de Athletic Pillow en Travel Pillow en op Wave by M line. 

Maak een afspraak en ontdek M line!

Wilt u ook ervaren hoe een frisse start uw dag beter maakt? Maak een afspraak met de slaapadviseurs van Reedijk Wonen en ontdek de M line matras die het beste bij u past. Deze actie is geldig tot en met 9 mei, dus wees er snel bij!