Profiteer van hoge kortingen op diverse producten uit de M line-collectie!

Korting op M line producten

Dit voorjaar geniet u bij M line van maar liefst 25% korting op textiel, hoofdkussens én Cool Motion matrassen!

Textiel met 25% korting

Een kussensloop die perfect om uw M line kussen past, of een hoeslaken dat speciaal gemaakt is voor uw M line matras? Met het bedtextiel van M line geniet u van maatwerk ten top! Vanaf nu krijgt u maar liefst 25% korting op alle bedtextiel uit de M line collectie. 

Matrassen met 25% korting

Op vrijdag 10 april start bovendien de Spring Sale van M line en profiteert u van maar liefst 25% korting op alle Cool Motion matrassen. Door de combinatie van HR- en visco-elastisch schuim zorgt deze matras voor een optimale ventilatie. Ideaal in de zomer, maar zeker ook in de winter! 

Korting op hoofdkussens

Uw bed is niet compleet zonder een goed hoofdkussen. Bent u een buikslaper, of slaapt u liever op uw zij of rug? Voor elke slaaptype heeft M line een geschikt kussen. En ook daarop krijgt u vanaf 10 april maar liefst 25% korting! 

Kom snel naar Reedijk Wonen en profiteer!

Deze acties van M line zijn nog geldig tot en met 17 mei, dus kom snel naar Reedijk Wonen in Strijen en probeer van het voordeel! Let op: de Wave-collectie en de Travel Pillow zijn van de kortingen uitgesloten, maar verder zijn alle textiel, Cool Motion matrassen én hoofdkussens tot 17 mei zeer aantrekkelijk geprijsd. Uw slaapadviseur helpt u vaak bij het kiezen van de M line-producten die het beste bij u passen.