Het is januari en de kerstboom is de woonkamer uit. Maar de dagen worden voorlopig nog niet écht langer. Meer licht in huis brengen is dus het devies. Hoe zien de trends op het gebied van verlichting voor 2018 eruit? We vertellen het u graag!

Lekker retro

De industriële look is voorlopig nog een blijvertje. Daarbij komt dit woonseizoen de trend van de retro lampen. Lampen die doen denken aan de jaren ’70 van de vorige eeuw, maar dan wel in een modern jasje. Geen bruin en oranje dus, maar wel de echte seventies-sfeer.

Geometrische vormen

Een trend die we ook dit jaar nog volop zien, zijn geometrische vormen. Die komen natuurlijk het best tot hun recht in de prachtige geometrische draadlampen die de woonwinkels – en dus ook Reedijk Wonen! – de afgelopen jaren veroverden.

Natuurlijke materialen

Die draadlampen, maar ook andere soorten lampen, zien we steeds vaker verschijnen in materialen die tot voor kort ondenkbaar waren. Hout, bijvoorbeeld. Waar hout voorheen alleen in de standaard van de lamp te zien was, zijn nu ook de (draad)lampenkappen zelf vaak van hout. Dat geeft een heel bijzondere look.

Zwarte lampen

De kleur zwart is aan een comeback bezig in woonland. Zeker in combinatie met een strakke, grafische patronen zien we zwart over de hele linie terugkomen. Ook in de vorm van lampen, want een zwarte lamp is een echte eyecatcher in uw interieur.

Uw lamp bij Reedijk Wonen

Zoekt u een nieuwe lamp? En kunt u daarbij wel wat inspiratie gebruiken? Bij Reedijk Wonen in Strijen hebben we een grote collectie verlichting. Dus of u nu een staande lamp of een hanglamp zoekt: u vindt het zeker in onze showroom! Tot snel.