Wanneer u een T-shirt koopt in de winkel, is maat XL niet duurder dan maat S. Dan is het toch eigenlijk gek dat dit bij het kopen van een matras wél zo is? Dat vinden ze bij Mline ook. Daarom heeft Mline alle matrassen van hetzelfde type dezelfde prijs gegeven, ongeacht de maat.* Wel zo makkelijk en transparant.

Matrassen van hoge kwaliteit

Dat u met een Mline matras kwaliteit in huis haalt, staat buiten kijf. Mline gebruikt de innovatiefste technieken en de beste materialen om matrassen samen te stellen waarop u heerlijk slaapt. Belangrijk, want een goede nachtrust bepaalt voor een groot deel uw dag. Er zijn diverse soorten Mline matrassen, dus ook uw perfecte matras vindt u in de collectie van Mline. En heeft u uw ideale matras eenmaal gevonden? Dan betaalt u nu, ongeacht de maat, een vaste prijs.

Koop uw Mline matras bij Reedijk

Bij Reedijk Wonen in Strijen vindt u de volledige collectie Mline matrassen. Kom langs om eens proef te liggen en zelf te ervaren hoe het comfort van Mline u kan verzekeren van een heerlijke nachtrust. En welk formaat matras u ook kiest: u betaalt één prijs. Kom dus snel naar Reedijk Wonen en laat u overtuigen van de kwaliteit van Mline!

 

* Op basis van eenpersoons-, twijfelaar- of tweepersoonsmaten, actie geldig tot en met 28 oktober