Is uw matras aan vervanging toe? En wilt u genieten van het comfort van een Auping-matras? Dan is nú het moment! Wanneer u vóór 11 november uw oude matras inruilt bij Reedijk Wonen, krijgt u tot wel € 500 korting op uw nieuwe matras.

Oude matras is geld waard

Wist u dat er in Nederland ieder jaar een berg matrassen wordt weggegooid die net zo hoog is als duizend Eiffeltorens? En dat de materialen uit die matrassen kunnen worden hergebruikt om er bijvoorbeeld judomatten van te maken? Auping heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en werkt met het Auping Take Back System aan het terugdringen van de afvalberg. Dat levert u nu voordeel op, want uw oude matras is geld waard!
 

Kies uw Auping matras

Kies uw nieuwe Auping-matras en kies voor een heerlijke nachtrust. Deze matrassen worden met de hand gemaakt in Deventer en u heeft de keuze uit vijf verschillende soorten matrassen, die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Er is dus altijd een Auping-matras die bij u past. En wanneer uw nieuwe matras wordt geleverd, nemen we de oude matras mee en geniet u van het inruilvoordeel.
 

Kom langs in Strijen!

Hoe hoog het voordeel is, hangt af van het type matras dat u kiest, maar kan oplopen tot wel € 500. Uw slaapadviseur bij Reedijk Wonen in Strijen vertelt u er graag alles over en helpt u bij het kiezen van de juiste Auping-matras voor uw slaapbehoeften. Kom dus snel langs bij Reedijk Wonen en ontdek het comfort van Auping én het voordeel! En wilt u die oude matras toch liever bewaren voor op de logeerkamer? Ook dan profiteert u van het voordeel!