Een eetkamerstoel moet comfortabel zijn én passen bij uw smaak. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten en maten verkrijgbaar dat u bijna door de bomen het bos niet meer zou zien! Daarom zetten we twee heel uiteenlopende varianten naast elkaar en stellen we u de vraag: welke zou u kiezen?

Een eigentijdse eetstoel

Lekker lang tafelen, liefst met een goed glas rode wijn en vervolgens nog de hele avond aan tafel blijven praten met de gasten. Dát is wat deze stoel uitstraalt. Met zijn eigentijdse kleur en zijn robuuste vormgeving is deze stoel bij uitstek geschikt in een interieur waarin warme kleuren, bijvoorbeeld donkere houtsoorten, veel gebruikt worden.

 

Een moderne eetstoel

Stads, modern en strak. Deze eetkamerstoel zou perfect passen in een loft in Manhattan. Whitewash vloeren, veel witte meubelen, mooie lichte accessoires en een eettafel van steigerhout: daar zie je deze stoel zó bij staan. Maar ook deze stoel leent zich uitstekend om een avond lang lekker aan te eten. Of spelletjes te spelen aan tafel. Want de zachte stof en de goede ergonomie maken deze stoel toch comfortabel.

 

Uw keuze

Wat is uw keuze? Modern of eigentijds? De woonadviseurs van Reedijk Wonen in Strijen helpen u graag bij het maken van uw keuze. We hebben ruim 10.000 m2 woonbelevenis, dus er zit áltijd een stoel bij die bij uw interieur en budget past!