1,5 zitsbank Baricci in grijze bouclé stof

  • Voorzien van een gesloten vlindernaad
  • Ronde zwarte kunststof poten
  • Uitgevoerd in grijs gemêleerde bouclé stof alpine
  • Standaard zitcomfort: polyether i.c.m. HR-schuim

Element Baricci is een 1,5 zitsbank met 1 arm met een heerlijk zitcomfort. Dit model heeft standaard een prachtige gesloten vlindernaad, waardoor de robuuste vormgeving en de kubistische look extra wordt geaccentueerd. De zijkanten van het element zijn standaard doorgestoffeerd, zodat het element ook vrijstaand te plaatsen is. Het element met arm is uitgevoerd in de grijs gemêleerde bouclé stof alpine. Bouclé is een geweven stof dat een oppervlakte heeft van lusjes.

Deze 1,5 zitsbank is voorzien van een combinatie van polyetherschuim en HR-schuim in de zitting. Polyetherschuim geeft een stevige, niet veerkrachtige basis. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Samen geven deze materialen een stevig comfort.


Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Baricci in vele verschillende losse zitelementen te verkrijgen die op eenvoudige wijze aan elkaar gekoppeld kunnen worden en zo kun je allerlei opstellingen geheel naar eigen wens samenstellen. Wil je na verloop van tijd weer een andere opstelling, dan wissel je eenvoudig de elementen en heb je weer een geheel andere beleving in je interieur. Naast de getoonde bekleding is er een ruime keuze uit stof- en kleurmogelijkheden en je kan kiezen uit 3 verschillende zitcomforts. Wil je graag een iets hogere zit dan kun je naast de standaard poothoogte van 4 cm ook kiezen voor 6 cm poothoogte. Voor extra comfort zijn er een lendekussen, plaidkussen of een hoofdsteun met flap verkrijgbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw Baricci bank helemaal af!

1,5 zits Baricci 4cm poot steel

1,5 zitsbank Baricci in grijze bouclé stof

  • Voorzien van een gesloten vlindernaad
  • Ronde zwarte kunststof poten
  • Uitgevoerd in grijs gemêleerde bouclé stof alpine
  • Standaard zitcomfort: polyether i.c.m. HR-schuim
 549,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue