Lichtbruine 3-zitsbank Tazzo in velours

  • Losse zit- en rugkussens
  • Afgewerkt met een gesloten vlindernaad
  • Zwart metalen poten
  • Standaard zitcomfort: polyetherschuim i.c.m. visco-schuim
  • Zelf samen te stellen

3-zitsbank Tazzo is niet alleen een blikvanger in je woonkamer, maar biedt ook maximaal comfort voor jou en je gasten. De bank is bekleed met een mooie lichtbruine velvetstof. Deze fluweelzachte stof bestaat uit kleine opstaande vezels. Door de lichtinval op de vezels ontstaat er een speels en luxueus kleureffect. De naden zijn afgewerkt met een vlindernaad; de uitstraling daarvan kan verschillend zijn afhankelijk van de gekozen stof of microleder. Bij stof zijn de stofranden naar binnen omgestikt. De bank is voorzien van zwart metalen poten voor een stoere uitstraling.

Deze bank is gemaakt van hoogwaardige materialen. Er is gebruikgemaakt van polyetherschuim in combinatie met visco-schuim in de zitting. Polyetherschuim zorgt voor een wat steviger zitcomfort. Voor de toplaag is er gebruikgemaakt van visco-schuim. Visco-schuim is een traagschuim dat reageert op lichaamswarmte en zich naar de contouren van het lichaam vormt. In de rugkussens zit een mix van polyetherschuimvlokken en siliconen, zodat ook de rug goed ondersteund wordt.

Dit model is voorzien van losse kussens. Om de vorm en uitstraling van de kussens te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen en van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting. De rugkussens zijn ook omkeerbaar. Door deze regelmatig om te draaien behouden deze nog langer hun vorm en comfort.

Online is deze bank ook verkrijgbaar met een ander comfort. Ben je wel helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere hoekcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In onze winkels kun je met model Tazzo je eigen bank samenstellen. Zo bepaal je zelf de opstelling en kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons Pronto Wonen stoffenconcept. Om je bank helemaal af te maken, zijn er sierkussens en hoofdsteunen verkrijgbaar in dezelfde of juist in een mooie bijpassende stof of kleur. Zo past model Tazzo altijd in jouw interieur en bepaal je je eigen zitcomfort.

3 zitsbank Tazzo bruin

Lichtbruine 3-zitsbank Tazzo in velours

  • Losse zit- en rugkussens
  • Afgewerkt met een gesloten vlindernaad
  • Zwart metalen poten
  • Standaard zitcomfort: polyetherschuim i.c.m. visco-schuim
  • Zelf samen te stellen
 799,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue