Stoere 4-zitsbank Tazzo in microleder

  • Losse zit- en rugkussens
  • Afgewerkt met een open vlindernaad
  • In 2 delen geleverd
  • Standaard zitcomfort: polyetherschuim i.c.m. visco-schuim
  • Zelf samen te stellen

4-zitsbank Tazzo is niet alleen een blikvanger in je woonkamer, maar biedt ook maximaal comfort voor jou en je gasten. Met 4 zitplaatsen is deze bank perfect voor gezinnen en grotere huishoudens.

Deze biedt voldoende ruimte en je kan gezellig samenzitten en ontspannen. De bank is maar liefst 274 cm breed en deze versie bestaat uit 2 delen. Hierdoor kun je de bank wat makkelijker de woning in (laten) brengen.

De bank is bekleed met donkerbruin microleder. Microleder is een samengesteld leder: de onderlaag bestaat uit ledervezels, de toplaag is een zachte microvezelstof met een licht gemêleerd dessin. De naden zijn afgewerkt met een vlindernaad; de uitstraling daarvan kan verschillend zijn. Dit is afhankelijk van de gekozen stof of microleder. Bij microleder zijn de randen duidelijk zichtbaar. De bank is voorzien van zwart metalen poten voor een stoere uitstraling.

Deze bank is gemaakt van kwalitatieve materialen en heeft een hoogwaardig zitcomfort. Er is gebruikgemaakt van polyetherschuim in combinatie met visco-schuim in de zitting. Polyetherschuim zorgt voor een wat steviger zitcomfort. Voor de toplaag is er gebruik gemaakt van visco-schuim. Visco-schuim is een traagschuim dat reageert op lichaamswarmte en zich naar de contouren van het lichaam vormt. In de rugkussens is gebruik gemaakt van een mix van polyetherschuimvlokken en siliconen, zodat ook de rug goed ondersteund wordt.

Dit model is voorzien van losse kussens. Om de vorm en uitstraling van de kussens te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen en van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting. De rugkussens zijn ook omkeerbaar. Door deze regelmatig om te draaien behouden deze nog langer hun vorm en comfort.

Online is deze bank ook verkrijgbaar met een ander comfort. Ben je wel helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere hoekcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In onze winkels kun je met model Tazzo je eigen bank samenstellen. Zo bepaal je zelf de opstelling en kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons Pronto Wonen stoffenconcept. Om je bank helemaal af te maken, zijn er sierkussens en hoofdsteunen verkrijgbaar in dezelfde of juist in een mooie bijpassende stof of kleur. Zo past model Tazzo altijd in jouw interieur en bepaal je je eigen zitcomfort.

4 zitsbank Tazzo bruin 17cm poot

Stoere 4-zitsbank Tazzo in microleder

  • Losse zit- en rugkussens
  • Afgewerkt met een open vlindernaad
  • In 2 delen geleverd
  • Standaard zitcomfort: polyetherschuim i.c.m. visco-schuim
  • Zelf samen te stellen
 1.019,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue