Moderne 2,5 (2x80) + 2,5 (2x70) zitsbank Barrio in lichtbruine microvezelstof

  • Losse rugkussens
  • Zelf samen te stellen
  • Standaard zitcomfort: gerecycled polyether en HR- schuim op nosagvering
  • Moderne zwart metalen poten

Barrio is een modern vormgegeven 2,5 zitsbank die zich in vrijwel ieder interieur thuis voelt. De banken zijn bekleed met een lichtbruine microvezelstof en is afgewerkt met een vlindernaad. De onderhoudsvriendelijke microvezelstof heeft een licht gemeleerd patroon en voelt zacht en comfortabel aan. De zwart metalen poten zijn 15 cm hoog en moeten nog worden gemonteerd, dit gaat heel eenvoudig.

In de 2,5 zitsbank Barrio is het heerlijk zitten. De armleuning is wat lager, waardoor deze goede steun geeft. Het zitcomfort van deze banken is wat steviger doordat er in de zitting een combinatie van gerecycled polyether en HR-schuim op nosagvering is verwerkt. De losse rugkussens hebben een wat zachter comfort door de vulling van HR-schuim. HR-schuim biedt een goede ondersteuning en is zeer veerkrachtig, waardoor de kussens lang hun vorm zullen behouden.

Online zijn deze banken ook los verkrijgbaar, of als hoekbank of fauteuil in een andere uitvoering en stof.

Spreekt de Barrio jou helemaal aan, maar wil je liever een andere opstelling of kleur? Dat kan! Van een compacte 2 zitsbank tot een grote leefhoek in één van de vele verschillende stoffen en kleuren uit ons stoffenconcept, in de winkel kun je met deze bank alle kanten op. Ook kun je kiezen uit verschillende poten, armleuningen en zitcomforts, en bijpassende sierkussens en hoofdsteunen in dezelfde stof en kleur. Ons deskundig personeel helpt je graag bij het samenstellen van jouw perfecte bank!

Onderhoudsadvies

De bank heeft losse rugkussens. Om deze goed in vorm te houden, is het belangrijk om ze regelmatig op te kloppen. Voor een gelijkmatige belasting is het goed om ze af en toe van plaats te wisselen.

Bankstel 2,5+2,5 Barrio gerecycled polyether + HR-schuim caramel

Moderne 2,5 (2x80) + 2,5 (2x70) zitsbank Barrio in lichtbruine microvezelstof

  • Losse rugkussens
  • Zelf samen te stellen
  • Standaard zitcomfort: gerecycled polyether en HR- schuim op nosagvering
  • Moderne zwart metalen poten
 1.179,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue