Modern bankstel Terzo 3 + 2,5 zits

  • Strakke vormgeving
  • Voorzien van een gesloten vlindernaad
  • Bekleed met een stof gemaakt van gereceyclede PET flessen
  • Hoogwaardig zitcomfort: pocketvering i.c.m. HR-schuim
  • Zelf samen te stellen

Model Terzo is met zijn strakke vormgeving en moderne zwarte metalen designpoten en echte eyecatcher. Zowel de zitting als de rugleuning zijn vast gestoffeerd en door de gesloten vlindernaad wordt de strakke vormgeving en de kubistische look extra geaccentueerd. Het bankstel is gestoffeerd in de prachtige, luxe grijze weefstof Regain. Meubelstof Regain is gemaakt van vezels die volledig bestaan uit gerecyclede plastic flessen. Om de stof zachter en steviger te maken en het meer volume te geven, worden er Chenille draden mee geweven. De stof heeft hierdoor een extra zacht gevoel en een matte en rijke uitstraling.

Het afwerkingsniveau en zitcomfort zijn van zeer hoge kwaliteit. Zo is er in de zitting een combinatie van pocketveren en HR-schuim verwerkt. Pocketvering bestaat uit individueel verpakte veren, die individueel van elkaar reageren en bewegen, waardoor ze een goede ondersteuning bieden. De vering is afgedekt met een toplaag van HR-schuim. Dit `High Resilience¿ schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht waardoor de zitting langdurig zijn vorm en comfort behoudt. Door deze combinatie hebben de banken Terzo een stevige en veerkrachtige zit en is hierdoor de ideale bank om heerlijk in te ontspannen.


Online is bankstel Terzo ook met andere zitcomforts te bestellen en zijn de banken ook los verkrijgbaar. Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een hoekbank? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Terzo verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen en soorten bekleding om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen. Daarnaast kun je kiezen uit meerdere zitcomforts zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. Het is mogelijk om te kiezen tussen verschillende kleuren en materialen poten in 2 verschillende hoogtes. Zo kies je ook de zithoogte die bij jou past. Om je bank helemaal af te maken zijn er verschillende afmetingen sierkussens beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur.

Bankstel 3+2,5 Terzo pocket/HR zitting lichtgrijs

Modern bankstel Terzo 3 + 2,5 zits

  • Strakke vormgeving
  • Voorzien van een gesloten vlindernaad
  • Bekleed met een stof gemaakt van gereceyclede PET flessen
  • Hoogwaardig zitcomfort: pocketvering i.c.m. HR-schuim
  • Zelf samen te stellen
 1.869,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue