Boekenkast Valvola van acaciahout

  • Met 3 laden en 3 open vakken
  • Lades zijn voorzien van softclose
  • Stijlvolle metalen handgrepen
  • Voorgemonteerd

Boekenkast Valvola geeft een warme, natuurlijke sfeer aan je interieur. Deze boekenkast heeft 3 laden en 3 open vakken en is afgelakt met een beits en matglans lak in een warme, bruine kleur. De kast is 83 cm breed en 200 cm hoog. De lades zijn voorzien van een softclose systeem, waardoor deze automatisch zachtjes sluiten. De open vakken zijn circa 36,7 cm hoog, 76,9 cm breed en 35 cm diep. Hierdoor is de kast ideaal om jouw leukste accessoires of boeken een plekje in het zicht te geven. De slanke metalen handgrepen vallen mooi in de bovenkant van de frontjes en geven de boekenkast een stijlvol, modern accent.

Meubelserie Valvola is gemaakt van acaciahout. Acaciahout is één van de meest duurzame en robuuste houtsoorten ter wereld. Het hout heeft van nature een warme gloed. Na verloop van tijd zal het hout door uv-straling wat lichter worden. De karakteristieke kenmerken van acaciahout zijn de fijne nerf, vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen. Ook zitten er diverse noesten in het hout. Aangezien hout een natuurproduct is, verschilt het patroon, de positie en de intensiteit van deze kenmerken en heeft ieder meubel een uniek karakter. Bovendien wordt elk meubelstuk gedeeltelijk met de hand vervaardigd, waardoor kleine afwijkingen kunnen ontstaan.

De boekenkast wordt gemonteerd geleverd, dus je kunt meteen aan de slag met het inrichten ervan. Ook is deze kast uitstekend te combineren met de andere meubelen uit de Valvola serie.

Onderhoudsadvies

Voor een langdurige bescherming en het behoud van de kleur, is het advies om het meubel 2 à 3 keer per jaar te behandelen met Matt Polish. Voor het dagelijks onderhoud kun je het meubel afnemen met een licht vochtige doek en direct nadrogen met een droge doek. Voor een intensieve reiniging kun je Natural Wood Cleaner gebruiken.

Boekenkast Valvola (83 cm) acaciahout smoked brown

Boekenkast Valvola van acaciahout

  • Met 3 laden en 3 open vakken
  • Lades zijn voorzien van softclose
  • Stijlvolle metalen handgrepen
  • Voorgemonteerd
 699,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue