Modern donkerbruin dressoir Scuro 222 cm breed

  • 3 deuren, 2 laden en 2 open vakken
  • Kras-, slijt- en stootvast
  • Lades en deuren met softclose systeem
  • Zwart metalen frame

Dressoir Scuro is ontworpen om jouw huis om te toveren tot een oase van rust en elegantie. De warme en moderne uitstraling van het donkerbruine decor voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte, terwijl het stevige zwarte metalen frame een subtiel contrast creëert voor een eigentijdse uitstraling.

Het dressoir in de donkerbruine kleur dark almond decor is gemaakt van meubelpanelen van een hoge kwaliteit Melamine. Melamine is zeer kras-, slijt- en stootvast, eenvoudig in onderhoud en zeer gebruiksvriendelijk. Deze kast is dan ook uiterst geschikt voor (jonge) gezinnen. Door de melamine decorlaag en het lichte reliëf krijgt het meubel de uitstraling en het gevoel van echt hout.

Je hebt met dressoir Scuro volop mogelijkheden om jouw spullen op een georganiseerde en esthetische manier op te bergen. Het dressoir, met een hoogte van 80 cm en een breedte van 222 cm, heeft 3 deuren, 2 laden en 2 open vakken. Achter de 3 deuren zit een legplank. De kast biedt hiermee voldoende ruimte voor al je bezittingen, van boeken tot decoratieve items, en is een prachtige aanvulling op elk interieur. De deuren en laden zijn voorzien van een soft-close systeem, hierdoor vallen deze automatisch zachtjes dicht. Het dressoir wordt gemonteerd geleverd, alleen de pootjes moeten er nog onder gemonteerd worden. Met de bijgesloten montagehandleiding is dit zo gebeurd.


Liever een kleiner dressoir? Geen probleem! Het dressoir is te verkrijgen in een lagere versie met een breedtemaat van 182 cm. Ook is dit dressoir perfect te combineren met andere meubelen uit de serie Scuro en eettafels uit de serie Mascaro.

Onderhoud:

Het onderhoud van dit meubel is heel eenvoudig. Voor het gewone onderhoud volstaat afnemen met een licht vochtige doek, droog het meubel daarna direct na met een schone en droge doek. Bij onvoldoende resultaat of hardnekkige vlekken kun je voor deze meubelserie de Multi Cleaner gebruiken.

Dressoir Scuro (222 Cm) dark almond decor

Modern donkerbruin dressoir Scuro 222 cm breed

  • 3 deuren, 2 laden en 2 open vakken
  • Kras-, slijt- en stootvast
  • Lades en deuren met softclose systeem
  • Zwart metalen frame
 1.199,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue