Stoere teakhouten eetbank Romaro

  • Uitgevoerd in teakhout mix rough
  • Met grof gelaste metalen U poten 10x5 cm
  • Zelf te monteren
  • Goed te combineren met andere meubelen uit de serie Romaro

Eetbank Romaro heeft een stoere en robuuste uitstraling en is gemaakt van Mix Rough Teak dat is geborsteld, zodat het een ruw oppervlak heeft. Het hout is afgewerkt met een hoogwaardige matte NC-lak. De combinatie van het grof gelaste stalen onderstel en het geborstelde teakhouten blad geeft deze eetbank dit stoere en robuuste karakter. De eetbank heeft een lengte van 180 cm, is 40 cm breed en heeft een hoogte van 46,5 cm. De poten van de eetbank zijn met behulp van de handleiding eenvoudig te monteren.


Deze eetbank is ook verkrijgbaar in andere maten en is goed te combineren met de andere meubelen uit de serie Romaro. Zo zijn er diverse tv-meubelen, boekenkasten, een dressoir, een opbergkast, een wandtafel en bijpassende eettafels en salontafels te verkrijgen.


Elk meubelstuk wordt door lokale ambachtslieden met de hand vervaardigd en krijgt daardoor een uniek karakter, geen enkel meubelstuk is dan ook hetzelfde. Het kan voorkomen dat in de bladen van de eettafels, salontafels, bijzettafels, wandtafels en de bovenbladen van dressoirs en TV-meubelen inzetstukjes zijn verwerkt. Dit komt doordat er gebruik gemaakt wordt van gerecycled teakhout waarbij beschadigingen gerestaureerd worden.


Onderhoud

Het onderhoud van deze meubelen is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen) en nadien droogwrijven met een schone droge doek. Voor een langdurige bescherming en voor het behouden van de originele kleur adviseren wij je het meubel elke 4 tot 6 maanden te verzorgen met een dunne laag Matt Polish.

Eetbank Romaro (180) teak mix rough

Stoere teakhouten eetbank Romaro

  • Uitgevoerd in teakhout mix rough
  • Met grof gelaste metalen U poten 10x5 cm
  • Zelf te monteren
  • Goed te combineren met andere meubelen uit de serie Romaro
 269,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue