Eetkamerstoel met armleuningen Sessione in donkergrijze weefstof

  • Met HR-schuim in de zitting
  • Zwart metalen poten
  • Te belasten tot 120 kg

Sessione is een ranke eetkamerstoel met armleuningen met een elegante uitstraling. De stoel is bekleed met  een donkergrijze gemêleerde weefstof. Deze licht meerkleurige kwaliteit heeft een wat grovere structuur, maar wel een erg zachte touch. Op de achterzijde van de rugleuning zit een ritssluiting in dezelfde kleur als de stof.

De zitting is voorzien van een combinatie van comfortschuim en HR-schuim, dit zorgt voor een wat steviger zitcomfort. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de zitting langdurig zijn vorm en comfort. De rug is voorzien van comfortschuim, dit geeft een goede ondersteuning van de rug.

Online is deze stoel verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, zowel met als zonder armen. In de winkel is stoel Sessione te bestellen in veel verschillende stoffen en kleuren. Tevens kun je hier kiezen uit verschillende zitcomforts en kun je de stoel ook kiezen zonder wieltjes.. Dus is deze uitvoering niet helemaal wat je zoekt, kom dan naar onze winkel en maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden.

Onderhoudsadvies

Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.

Eetkamerstoel Sessione donkergrijs

Eetkamerstoel met armleuningen Sessione in donkergrijze weefstof

  • Met HR-schuim in de zitting
  • Zwart metalen poten
  • Te belasten tot 120 kg
 234,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue