Hoek met eiland Baricci met prachtige vlindernaad

  • Voorzien van een gesloten vlindernaad
  • Ronde zwarte kunststof poten
  • Uitgevoerd in grijze velvetstof adore
  • Hoogwaardig zitcomfort: viscoschuim (Memory foam) i.c.m. HR-schuim

Element Baricci is een hoek met eiland met een hoogwaardig zitcomfort. Dit model heeft standaard een prachtige gesloten vlindernaad, waardoor de robuuste vormgeving en de kubistische look extra wordt geaccentueerd. De zijkanten van het element zijn standaard doorgestoffeerd, zodat het element ook vrijstaand te plaatsen is. Het element is gestoffeerd in de grijze velvet stof adore. Dit is een stof die heerlijk zacht aanvoelt en door zijn look en feel in veel woonkamers een plekje heeft veroverd.

Dit element met eiland is voorzien van ons meest luxe zitcomfort, HR i.c.m. Visco schuim. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht, Visco vormt zich naar je lichaam en biedt hierdoor een goede ondersteuning. Hierdoor geniet je langdurig van een zeer comfortabele zit.


Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Baricci in vele verschillende losse zitelementen te verkrijgen die op eenvoudige wijze aan elkaar gekoppeld kunnen worden en zo kun je allerlei opstellingen geheel naar eigen wens samenstellen. Wil je na verloop van tijd weer een andere opstelling, dan wissel je eenvoudig de elementen en heb je weer een geheel andere beleving in je interieur. Naast de getoonde bekleding is er een ruime keuze uit stof- en kleurmogelijkheden en je kan kiezen uit 3 verschillende zitcomforts. Wil je graag een iets hogere zit dan kun je naast de standaard poothoogte van 4 cm ook kiezen voor 6 cm poothoogte. Voor extra comfort zijn er een lendekussen, plaidkussen of een hoofdsteun met flap verkrijgbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw Baricci bank helemaal af!

Hoek met eiland Baricci HR-Visco schuim zitting 4cm poot clay

Hoek met eiland Baricci met prachtige vlindernaad

  • Voorzien van een gesloten vlindernaad
  • Ronde zwarte kunststof poten
  • Uitgevoerd in grijze velvetstof adore
  • Hoogwaardig zitcomfort: viscoschuim (Memory foam) i.c.m. HR-schuim
 989,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue