Grijze hoekbank Alpa

  • Vaste zit- en rugkussens
  • Bekleed met een gemêleerde weefstof met een zachte touch
  • Zwarte metalen poten
  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim
  • Zelf samen te stellen

Stel je voor: een hoekbank die niet alleen een statement maakt met zijn strakke belijning en moderne design, maar ook een oase van comfort biedt. Onze hoekbank Alpa, met zijn vaste zit- en rugkussens, is de belichaming van eigentijdse stijl en functionaliteit. Of je nu een avondje wilt ontspannen met een goed boek, gezellig wilt samenkomen met vrienden of gewoon wilt genieten van een rustige avond voor de tv, deze hoekbank biedt de ideale setting.

De bank is bekleed met een grijze gemêleerde weefstof. Deze licht meerkleurige kwaliteit heeft een wat grovere structuur, maar wel een erg zachte touch. De zwart metalen poten maken deze moderne bank helemaal af.

Het afwerkingsniveau en het comfort van dit model zijn van zeer hoge kwaliteit. Alleen de beste materialen zijn gebruikt. Deze hoekbank heeft een uitstekend zitcomfort met HR-schuim in de zitting. High Resilience schuim oftewel HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht waardoor de zitkussens langdurig zijn vorm en comfort behouden. Het HR-schuim kan in het begin wat harder aanvoelen maar na de inzitperiode zal dit materiaal zich steeds sneller vormen voor een optimaal zitcomfort. Model Alpa is hierdoor de ideale bank om heerlijk in te ontspannen.


Online is deze hoekbank ook verkrijgbaar met het eiland aan de andere kant en met een ander comfort. Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel kun je met model Alpa alle kanten op en kun je deze helemaal aanpassen aan jouw wensen. Zowel qua uiterlijk als qua zitcomfort. Of je nu op zoek bent naar een kleinere bank of juist een royale hoekbank, alles kan! Voor de bekleding heb je de keuze uit vele verschillende kleuren stoffen, microleder en leder. Voor het zitcomfort kun je kiezen uit verschillende soorten vullingen en heb je keuze uit diverse poten, in 2 hoogtes, in diverse kleuren. Voor extra comfort zijn er verschillende afmetingen sierkussens beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw Alpa bank helemaal af! Kom naar onze winkel en ontdek alle mogelijkheden.

Hoekbank Alpa HR zitting grijs

Grijze hoekbank Alpa

  • Vaste zit- en rugkussens
  • Bekleed met een gemêleerde weefstof met een zachte touch
  • Zwarte metalen poten
  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim
  • Zelf samen te stellen
 1.409,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue