Eigentijdse hoekbank Aziri in de kleur taupe

  • Losse zit-en rugkussens
  • Zitcomfort: pocketvering+visco
  • Zwart metalen poten
  • Zelf samen te stellen

Model Aziri kenmerkt zich door zijn ronde vormen, waardoor deze bank helemaal van nu is. De bank is gestoffeerd met een met een bouclé stof. Deze stof bestaat uit los geweven patronen, draden en lussen. Ondanks de onregelmatige structuur die hierdoor ontstaat voelt de stof toch heel erg zacht aan en geeft het een warme uitstraling. De hoge, metalen poten zorgen voor een wat stoerder accent.

Deze hoekbank is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een wat steviger zitcomfort. De zitkussens zijn voorzien pocketvering met een toplaag van visco-schuim. Visco is een traagschuim wat zicht vormt naar de contouren van het lichaam, en biedt hierdoor een aangename zit. In de rugkussens is ook HR-schuim verwerkt met een mix van polyether en siliconen. Dit geeft weer een iets wat zachter comfort.

De hoekbank is voorzien van losse kussens. Om de uitstraling en vorm goed te behouden, adviseren wij deze regelmatig op te kloppen en van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting. De rugkussens zijn omkeerbaar.

Online is deze hoekbank ook gespiegeld en met verschillende comforts verkrijgbaar. Helemaal weg van dit model, maar niet helemaal de opstelling of kleur die je zoekt? Geen probleem! In de winkel is model Aziri verkrijgbaar in verschillende opstellingen en soorten bekleding. Ook zijn er diverse zit- en rugcomforts verkrijgbaar en kun je kiezen uit verschillende poten. Voor nog meer comfort zijn er ook verschillende afmetingen sierkussens en hoofdsteunen verkrijgbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Zo kun je geheel naar eigen wens jouw Aziri bank samenstellen.

Hoekbank Aziri pocket visco zitting medium rug taupe

Eigentijdse hoekbank Aziri in de kleur taupe

  • Losse zit-en rugkussens
  • Zitcomfort: pocketvering+visco
  • Zwart metalen poten
  • Zelf samen te stellen
 3.389,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue