Elementenbank Baricci in grijze bouclé stof

  • Bestaande uit 4 verschillende elementen
  • Uitgevoerd in grijs gemêleerde bouclé stof
  • Afgewerkt met een gesloten vlindernaad
  • Standaard zitcomfort: polyether i.c.m. HR-schuim
  • Zelf samen te stellen

Elementenbank Baricci is een ruime hoekbank met een heerlijk zitcomfort, die opgebouwd is uit vier verschillende losse zitelementen die op eenvoudige wijze aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Zo creëer je in een handomdraai een luxe zithoek. Dit model heeft standaard een prachtige gesloten vlindernaad, waardoor de robuuste vormgeving en de kubistische look extra wordt geaccentueerd.

De bank is gestoffeerd in de grijs gemêleerde bouclé stof alpine. Bouclé is een geweven stof dat een oppervlakte heeft van lusjes. De elementen zijn voorzien van ronde zwarte kunststof poten en de zijkanten zijn standaard doorgestoffeerd, zodat de elementen ook vrijstaand te plaatsen zijn.

Deze bank met eiland is voorzien van een combinatie van polyetherschuim en HR-schuim in de zitting. Polyetherschuim geeft een stevige, niet veerkrachtige basis. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Samen geven deze materialen een stevig comfort.

Online is deze hoekbank ook verkrijgbaar met het eiland aan de andere kant en met een ander comfort. Tevens heb je de keuze uit diverse kleuren en stoffen.


Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Baricci in vele verschillende zitelementen te verkrijgen en zo kun je allerlei opstellingen geheel naar eigen wens samenstellen. Wil je na verloop van tijd weer een andere opstelling, dan wissel je eenvoudig de elementen en heb je weer een geheel andere beleving in je interieur. Naast de getoonde bekleding is er een ruime keuze uit stof- en kleurmogelijkheden en je kan kiezen uit 3 verschillende zitcomforts, zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. Wil je graag een iets hogere zit dan kun je naast de standaard poothoogte van 4 cm ook kiezen voor 6 cm poothoogte. Voor extra comfort zijn er een lendekussen, plaidkussen of een hoofdsteun met flap verkrijgbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw Baricci bank helemaal af!

Hoekbank Baricci alpine steel grijs

Elementenbank Baricci in grijze bouclé stof

  • Bestaande uit 4 verschillende elementen
  • Uitgevoerd in grijs gemêleerde bouclé stof
  • Afgewerkt met een gesloten vlindernaad
  • Standaard zitcomfort: polyether i.c.m. HR-schuim
  • Zelf samen te stellen
 2.499,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue