Elementenbank Baricci in lichtgrijze stof

  • Bestaande uit 4 verschillende elementen
  • Uitgevoerd in een grof geweven stof
  • Afgewerkt met een gesloten vlindernaad
  • Hoogwaardig zitcomfort: viscoschuim (Memory foam) i.c.m. HR-schuim
  • Zelf samen te stellen

Elementenbank Baricci is een ruime hoekbank met een heerlijk zitcomfort, die opgebouwd is uit vier verschillende losse zitelementen die op eenvoudige wijze aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Zo creëer je in een handomdraai een luxe zithoek. Dit model heeft standaard een prachtige gesloten vlindernaad, waardoor de robuuste vormgeving en de kubistische look extra wordt geaccentueerd.

De bank is gestoffeerd in de grof geweven lichtgrijze stof silent. De stof heeft verschillende lichtgrijze en beige kleurnuances en een subtiele glans, en voelt zacht aan. De elementen zijn voorzien van ronde zwarte kunststof poten en de zijkanten zijn standaard doorgestoffeerd, zodat de elementen ook vrijstaand te plaatsen zijn.

Deze bank met eiland is voorzien van ons meest luxe zitcomfort, HR i.c.m. Visco schuim. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht, Visco vormt zich naar je lichaam en biedt hierdoor een goede ondersteuning. Hierdoor geniet je langdurig van een zeer comfortabele zit.

Online is deze hoekbank ook verkrijgbaar met het eiland aan de andere kant en met een ander comfort. Tevens heb je de keuze uit diverse kleuren en stoffen.


Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Baricci in vele verschillende zitelementen te verkrijgen en zo kun je allerlei opstellingen geheel naar eigen wens samenstellen. Wil je na verloop van tijd weer een andere opstelling, dan wissel je eenvoudig de elementen en heb je weer een geheel andere beleving in je interieur. Naast de getoonde bekleding is er een ruime keuze uit stof- en kleurmogelijkheden en je kan kiezen uit 3 verschillende zitcomforts, zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. Wil je graag een iets hogere zit dan kun je naast de standaard poothoogte van 4 cm ook kiezen voor 6 cm poothoogte. Voor extra comfort zijn er een lendekussen, plaidkussen of een hoofdsteun met flap verkrijgbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw Baricci bank helemaal af!

Hoekbank Baricci HR Visco zitting ash grijs

Elementenbank Baricci in lichtgrijze stof

  • Bestaande uit 4 verschillende elementen
  • Uitgevoerd in een grof geweven stof
  • Afgewerkt met een gesloten vlindernaad
  • Hoogwaardig zitcomfort: viscoschuim (Memory foam) i.c.m. HR-schuim
  • Zelf samen te stellen
 2.849,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue