Hoekbank Barrio in donkerbruine microvezelstof

  • Losse rugkussens
  • Zelf samen te stellen
  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim op pocketvering
  • Moderne zwart metalen poten

Barrio is een modern vormgegeven hoekbank die zich in vrijwel ieder interieur thuis voelt. De bank is bekleed met een donkerbruine microvezelstof en is afgewerkt met een vlindernaad. De onderhoudsvriendelijke microvezelstof heeft een licht gemeleerd patroon en voelt zacht en comfortabel aan. De zwart metalen poten zijn 15 cm hoog en moeten nog worden gemonteerd, dit gaat heel eenvoudig.

In de hoekbank Barrio is het heerlijk zitten. De armleuning is wat lager, waardoor deze goede steun geeft. Het zitcomfort van deze bank is wat steviger doordat er in de zitting HR-schuim op pocketvering is verwerkt. De losse rugkussens hebben een wat zachter comfort door de vulling van HR-schuim. HR-schuim biedt een goede ondersteuning en is zeer veerkrachtig, waardoor de kussens lang hun vorm zullen behouden.

Eén element is voorzien van een elektrische relaxfunctie en een hoofdsteun, om heerlijk te kunnen relaxen na een drukke dag. Je verstelt de rugleuning en voetensteun d.m.v. tiptoetsen aan de zijkant van de zitting. Voor extra gemak kun je de elektrische relaxfunctie tegen een geringe meerprijs uitbreiden met een accu. Je hebt dan geen last van hinderlijke snoeren in je woonkamer.

Online is deze bank in deze stof ook verkrijgbaar in een 2,5 zitsbank met twee zittingen van 70 cm breed, of twee zittingen van 80 cm breed.

Spreekt de Barrio jou helemaal aan, maar wil je liever een andere opstelling of kleur? Dat kan! Van een compacte 2 zitsbank tot een grote leefhoek in één van de vele verschillende stoffen en kleuren uit ons stoffenconcept, in de winkel kun je met deze bank alle kanten op. Ook kun je kiezen uit verschillende poten, armleuningen en zitcomforts, en bijpassende sierkussens en hoofdsteunen in dezelfde stof en kleur. Ons deskundig personeel helpt je graag bij het samenstellen van jouw perfecte bank!

Onderhoudsadvies

De bank heeft losse rugkussens. Om deze goed in vorm te houden, is het belangrijk om ze regelmatig op te kloppen. Voor een gelijkmatige belasting is het goed om ze af en toe van plaats te wisselen.

Hoekbank Barrio pocketvering zitting cacao

Hoekbank Barrio in donkerbruine microvezelstof

  • Losse rugkussens
  • Zelf samen te stellen
  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim op pocketvering
  • Moderne zwart metalen poten
 1.909,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue