Moderne hoekbank Linoza in beige bouclé stof

  • Royale hoekbank in trendy bouclé stof
  • Afgewerkt met een gesloten vlindernaad
  • Moderne zwarte metalen poten
  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim
  • Zelf samen te stellen

Hoekbank Linoza is een prachtige, moderne bank voorzien van losse zit- en rugkussens en met een hoogwaardig zitcomfort. Het trapeze-element maakt van deze bank een echte eyecatcher en de mooie belijning van deze hoekbank wordt extra geaccentueerd door de prachtige gesloten vlindernaad waarmee de kussens en armleuningen zijn afgewerkt. De bank is gestoffeerd in de beige gemêleerde bouclé stof alpine. Bouclé stof bestaat uit los geweven patronen, draden en lussen. Ondanks de onregelmatige structuur die hierdoor ontstaat, voelt deze stof heerlijk zacht en warm aan. In combinatie met de zwarte metalen designpoten geeft dit de bank een eigentijdse uitstraling en past hierdoor in elk modern interieur.

Deze royale bank met eiland en trapeze-element heeft een uitstekend zitcomfort met een sandwich van HR-schuim in de zitting en siliconen in de rugleuning. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt en het zeer veerkrachtig is. Door 2 lagen HR-schuim met een verschillende hardheid samen te voegen krijg je een optimale ondersteuning en biedt het een hoog itcomfort.


Online is deze uitvoering van bank Linoza ook gespiegeld verkrijgbaar en met een ander zitcomfort. Ben je wel helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Linoza verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen en soorten bekleding om je eigen zithoek of bankstel samen te stellen. Je hebt de keuze uit verschillende armleuningen en verschillende poten in verschillende hoogtes. Zo kies je de zithoogte die bij jou past. Daarnaast kun je kiezen uit diverse zit- en rugcomforts, zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. Voor extra comfort zijn er verschillende afmetingen sierkussens en hoofdsteunen verkrijgbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw Linoza helemaal af!

Hoekbank Linoza HR-zitting beige

Moderne hoekbank Linoza in beige bouclé stof

  • Royale hoekbank in trendy bouclé stof
  • Afgewerkt met een gesloten vlindernaad
  • Moderne zwarte metalen poten
  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim
  • Zelf samen te stellen
 2.574,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue