Royale hoekbank Puento in grijze zachte weefstof

  • Met elektrische relaxfunctie en hoofdsteun
  • Zelf samen te stellen
  • Standaard zitcomfort: gerecycled polyether en HR-schuim op nosagveren
  • Moderne zwart metalen poten

Puento is een royale, moderne hoekbank die in veel verschillende interieurs past. De bank is bekleed met een grijze gemêleerde weefstof. Door het gebruik van verschillende garens en tinten donker en licht grijs, ontstaat een geweven structuur die erg zacht aanvoelt en de bank een luxe, warme uitstraling geeft. De zwart metalen poten zijn 15 cm hoog en moeten nog worden gemonteerd, dit gaat heel eenvoudig.

In hoekbank Puento zit je heerlijk. De armleuningen zijn lekker breed en wat lager, waardoor deze goede steun aan je armen geven. Het zitcomfort van deze bank is wat steviger doordat er in de zitting een combinatie van gerecycled polyether en HR-schuim op nosagveren is verwerkt. De rugkussens zijn standaard voorzien van HR-schuim. HR-schuim biedt een goede ondersteuning en is zeer veerkrachtig, waardoor de kussens lang hun vorm zullen behouden.

Eén element is voorzien van een elektrische relaxfunctie en een hoofdsteun, om heerlijk te kunnen relaxen na een drukke dag. Je verstelt de rugleuning en voetensteun d.m.v. tiptoetsen aan de zijkant van de zitting. Voor extra gemak kun je de elektrische relaxfunctie tegen een geringe meerprijs uitbreiden met een accu. Je hebt dan geen last van hinderlijke snoeren in je woonkamer.

Spreekt de Puento jou helemaal aan, maar wil je liever een andere opstelling of kleur? Dat kan! Van een compacte 2 zitsbank tot een grote leefhoek in één van de vele verschillende stoffen en kleuren uit ons stoffenconcept, in de winkel kun je met deze bank alle kanten op. Ook kun je kiezen uit verschillende poten en zitcomforts, en bijpassende sierkussens en een hoofdsteun in dezelfde stof en kleur. Ons deskundig personeel helpt je graag bij het samenstellen van jouw perfecte bank!

Hoekbank Puento gerecycled polyether HR-zitting grijs

Royale hoekbank Puento in grijze zachte weefstof

  • Met elektrische relaxfunctie en hoofdsteun
  • Zelf samen te stellen
  • Standaard zitcomfort: gerecycled polyether en HR-schuim op nosagveren
  • Moderne zwart metalen poten
 2.499,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue