Grijs/lichtgrijze elementenbank Ruolo in 2 verschillende kleuren

  • Inclusief rugkussens
  • Uitgevoerd in 2 verschillende kleuren
  • Moderne zwarte metalen poten
  • Hoogwaardig zitcomfort: bonellvering i.c.m. HR-schuim
  • Zelf samen te stellen

Creëer een oase van comfort en stijl in jouw woonruimte met onze exclusieve elementenbank Ruolo. Deze unieke bank, bestaande uit vier losse elementen, nodigt je uit om jouw ideale zitopstelling te ontwerpen. De losse rugkussens, die bij deze bank zijn inbegrepen, voegen niet alleen een vleugje luxe toe, maar bieden ook de flexibiliteit om de uitstraling van je zitplaatsen moeiteloos aan te passen. De elementen zijn bekleed met een (licht)grijze boucléstof, bestaande uit los geweven patronen, draden en lussen. Ondanks de onregelmatige structuur die hierdoor ontstaat, is deze stof heerlijk zacht en geeft het een warme uitstraling. Daarnaast zijn de zijkanten van de elementen standaard doorgestoffeerd, zodat de elementen ook vrijstaand te plaatsen zijn.

Deze bank is niet alleen een blikvanger in jouw interieur, maar biedt ook nog eens een heerlijk zitcomfort. Zo is er in de zitting bonellvering verwerkt. Een bonellveer heeft een conische vorm en dit geeft meer weerstand en dus ondersteuning bij een hogere belasting. Voor de toplaag is er gebruikgemaakt van HR-schuim, wat ook verwerkt is in de rugleuning. High Resilience schuim oftewel HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht, waardoor de rug- en zitkussens langdurig zijn vorm en comfort behouden. Het HR-schuim kan in het begin wat harder aanvoelen maar na de inzitperiode zal dit materiaal zich steeds sneller vormen voor een optimaal zitcomfort.

Onderhoud

De Ruolo bank heeft losse kussens. Om deze goed in vorm te houden, is het belangrijk om ze regelmatig op te kloppen. Voor een gelijkmatige belasting is het goed om zowel de rugkussens als de zitkussens af en toe van plaats te wisselen.


Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Ruolo in vele verschillende zitelementen te verkrijgen en zo kun je allerlei opstellingen geheel naar eigen wens samenstellen. Je bouwt de zithoek niet alleen op uit verschillende elementen, maar ook de rugkussens zijn apart verkrijgbaar. Zo kun je nog meer mixen en matchen. Wil je na verloop van tijd weer een andere opstelling, dan wissel je eenvoudig de elementen en heb je weer een geheel andere beleving in je interieur.

Naast de getoonde bekleding is er een ruime keuze uit stof- en kleurmogelijkheden en kun je bij dit model ook kiezen uit verschillende zit- en rugcomforts. In de winkel kun je de verschillende comforts ervaren, zodat je het voor jou meest geschikte comfort kunt kiezen. Je kunt dus zelfs kiezen voor verschillende comforts in één hoekbank, zodat ieder gezinslid perfect comfortabel kan zitten op de nieuwe bank.

Hoekbank Ruolo bonell HR zitting grijs

Grijs/lichtgrijze elementenbank Ruolo in 2 verschillende kleuren

  • Inclusief rugkussens
  • Uitgevoerd in 2 verschillende kleuren
  • Moderne zwarte metalen poten
  • Hoogwaardig zitcomfort: bonellvering i.c.m. HR-schuim
  • Zelf samen te stellen
 3.349,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue