Grijze moderne hoekbank Terzo

  • Strakke vormgeving
  • Afgewerkt met een gesloten vlindernaad
  • Moderne zwarte metalen designpoten
  • Hoogwaardig zitcomfort: pocketvering i.c.m. HR-schuim
  • Zelf samen te stellen

Model Terzo is met zijn strakke vormgeving en moderne zwarte metalen designpoten en echte eyecatcher. Zowel de zitting als de rugleuning zijn vast gestoffeerd en door de gesloten vlindernaad wordt de strakke vormgeving en de kubistische look extra geaccentueerd. Het afwerkingsniveau en het comfort zijn van zeer hoge kwaliteit, zo zijn de beste materialen gebruikt. De hoekbank is gestoffeerd in de prachtige, grof geweven stof Oasis. Dit is een weefstof met verschillende draaddiktes, waardoor een licht reliëf ontstaat. De kleur is een mix van grijze en off white garens. Ondanks de wat grovere weefstructuur voelt de stof erg zacht aan.

Deze uitvoering van hoekbank Terzo met eiland heeft een hoogwaardig zitcomfort. Er is gebruik gemaakt van een combinatie van pocketveren en HR-schuim. Pocketvering bestaat uit individueel verpakte veren, die individueel van elkaar reageren en bewegen, waardoor ze een goede ondersteuning bieden. De vering is afgedekt met een toplaag van HR-schuim. Dit `High Resilience¿ schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht waardoor de zitting langdurig zijn vorm en comfort behoudt. Door deze combinatie heeft bank Terzo een veerkrachtige zit en is hierdoor de ideale bank om heerlijk in te ontspannen.


Online is deze uitvoering van bank Terzo ook gespiegeld verkrijgbaar en met een ander zitcomfort. Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank of juist een grotere zitcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Terzo verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen en soorten bekleding om je eigen zithoek of bankstel samen te stellen. Daarnaast kun je kiezen uit diverse zitcomforts zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens. Het is mogelijk om te kiezen tussen verschillende poten in 2 verschillende hoogtes. Zo kies je ook de zithoogte die bij jou past. Voor extra comfort zijn er verschillende afmetingen sierkussens beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Dat maakt jouw Terzo bank helemaal af! Kom naar onze winkel en ontdek alle mogelijkheden!

Hoekbank Terzo pocket/HR zitting grijs

Grijze moderne hoekbank Terzo

  • Strakke vormgeving
  • Afgewerkt met een gesloten vlindernaad
  • Moderne zwarte metalen designpoten
  • Hoogwaardig zitcomfort: pocketvering i.c.m. HR-schuim
  • Zelf samen te stellen
 1.679,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue