Donkergrijze hoekbank Tusari met verstelbare hoofdsteunen

  • Standaard zitcomfort: nosagvering met polyether
  • Verstelbare hoofdsteunen en armleuning
  • Uitgevoerd in microleder bull 67-antraciet
  • Met zwarte metalen poten, 15 cm hoog

Hoekbank Tusari is een mooie, comfortabele en ruime hoekbank met vaste zit- en rugkussens. Door de eigentijdse belijning past deze hoekbank in veel verschillende interieurs en is eenvoudig te combineren bij allerlei woonstijlen zoals modern, traditioneel of lifestyle. De 32 cm brede verstelbare armleuning en de zwarte metalen poten geven de bank een stoere look. Deze U-vormige hoekbank is standaard voorzien van verstelbare hoofdsteunen en dat maakt deze bank heerlijk om in te relaxen en dat gewoon in je eigen woonkamer. Heb je liever de hoek andersom, dan is dit uiteraard ook mogelijk.


In de winkel is model Tusari verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen, stoffen en kleuren om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen. Voor wie nog meer luxe wenst is er de mogelijkheid om (optioneel) te kiezen voor een verstelbare zitdiepte. De verstelbare zitdiepte is er in 3 varianten; manueel verstelbaar in 6 standen, manueel verstelbaar (in-uit) of elektrisch verstelbaar (middels een motor). Daarnaast kun je ook nog kiezen uit 6 verschillende armleuningen en verschillende poten in hout en metaal. Ook kun je kiezen uit verschillende zitcomforts. Wil je graag een iets hogere zit dan kun je naast de standaard poothoogte van 15 cm ook kiezen voor een poothoogte van 18 cm. Om je bank helemaal compleet te maken, zijn er verschillende afmetingen sierkussens en accessoires zoals een media opberger of armsteun met bekerhouder beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur.


Onderhoud:

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van het microleder. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Hoekbank Tusari polyether zitting

Donkergrijze hoekbank Tusari met verstelbare hoofdsteunen

  • Standaard zitcomfort: nosagvering met polyether
  • Verstelbare hoofdsteunen en armleuning
  • Uitgevoerd in microleder bull 67-antraciet
  • Met zwarte metalen poten, 15 cm hoog
 2.549,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue