Stof

Voorkomen is beter dan genezen. Behandel daarom een nieuw gestoffeerd meubelstuk met een beschermend middel, bijvoorbeeld Protexx. Hierdoor krijgen vlekken op basis van olie, water of vet geen kans zich aan de vezels te hechten. Klik op de afbeelding voor meer informatie en de aanschaf van het onderhoudsmiddel.

 

Leder

Jarenlang genieten van een mooie lederen bank is niet moeilijk. Twee of drie keer per jaar het leder behandelen met een speciaal onderhoudsmiddel, houdt dit natuurproduct in topconditie. Het reguliere onderhoud beperkt zich tot het afnemen van het leder met een licht vochtige doek zonder zeep- of kalkresten. Klik op de afbeelding voor meer informatie en de aanschaf van het onderhoudsmiddel.

 

Hout

Sommige houten meubelen zijn onbehandeld, de meeste hebben echter een olie-, was- of laklaag gekregen. Hoe de afwerking ook is, hout heeft enige bescherming nodig om het mooie karakter van dit natuurproduct te behouden. Regelmatig onderhoud met woodsealer, olie, was of polish zorgt voor een eerste beschermlaag. Met onderzetters is deze bovenlaag te beschermen tegen krassen en vlekken. Klik op de afbeelding voor meer informatie en de aanschaf van het onderhoudsmiddel.

 

Mocht u meer willen weten over het onderhoud van uw meubelen dan kunt u het onderstaande boekje downloaden. In dit boekje vindt u belangrijke en nuttige adviezen om jarenlang van uw zitmeubel te genieten. Vanzelfsprekend kunt u ook voor al uw vragen en aanschaf van onderhoudsmiddelen in onze winkel terecht. Onze medewerkers kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Gratis interieuradvies?

Kom langs in onze showroom en maak een afspraak

waarom reedijk?

130 jaar ervaring