boxspring room 100

Boxspring
€ 949,00

Mooie boxspring voor een voordelige prijs!

Deze boxspring Room 100 uit de Comfort Suite collectie is een voordelige complete boxspring met een goed ligcomfort.

  • Leverbaar in diverse maten
  • Verkrijgbaar in drie actuele kleuren
  • Snel leverbaar

Deze complete boxspring is leverbaar in de volgende lengte maten 200 cm, 210 cm en 220 cm. De volgende breedte maten zijn mogelijk 140 cm, 160 cm en 180 cm. De boxspring Room 100 bestaat uit een strak hoofbord met een hoogte van ongeveer 106 cm. De bonell boxspring heeft zelf een hoogte van 27 cm, echter de totale hoogte inclusief boxspring, matras, topdekmatras en pootjes is ongeveer 62 cm.

De comfortable matrassen zijn voorzien van pocketveren met 5 comfortzones en hebben een afdeklaag van comfortschuim. Tevens zijn deze ook mee gestoffeerd in de stof van de totale boxspring. De topdekmatras is ook voorzien van comfortabel comfortschuim. Er zijn twee kleuren pootmoglijkheden, je kan namelijk kiezen uit een zwart of een zilverkleurig pootje.

De boxspring Room 100 is leverbaar in drie actuele kleuren namelijk antraciet, grijs en beige. Kleuren die in vele slaapkamers zich thuis voelen.

Al met al een complete boxspring uit de Comfort Suite collectie voor een voordelige prijs waar je heerlijk in kunt wegdromen.

Bij Comfort Suite kunt u ook terecht voor handige lattenbodems in verschillende maten met diverse mogelijkheden zoals handverstelbaar en elektrisch verstelbaar. Ook voor comfortabele matrassen kun je bij ons terecht. Deze zijn opgebouwd uit verschillende materialen zodat er zeker een matras in onze collectie past die overeenkomst met jouw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Ons deskundig personeel helpt je graag met het maken van de juiste keuzes. Het is zelfs mogelijk om de boxspring voor jouw droomslaapkamer helemaal zelf samen te stellen. Slapen is tenslotte heel persoonlijk. Kom je een keertje proefliggen? Wij leggen je graag in de watten!

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies