2,5+2-zitsbank lazia antraciet

2,5 + 2 zitsbank Lazia, groots in keuzemogelijkheden

Model Lazia stel je helemaal zelf samen. Als eerste kies je jouw ideale opstelling. Een...

€ 1.419,00

2,5 + 2 zitsbank Lazia, groots in keuzemogelijkheden

Model Lazia stel je helemaal zelf samen. Als eerste kies je jouw ideale opstelling. Een 3 zitsbank of liever een grote hoekbank? Het kan allemaal. Vervolgens heb je de keuze uit 3 modellen armleuning en diverse soorten zitcomfort en bijbehorende kwaliteit. Als laatste kies je de stofsoort en de pootkleur. Indien je een keuze maakt uit onze speciale stofbundel is je bank dus EN op maat gemaakt EN snel in huis!

  • Grijze bankstel
  • Snel leverbaar in vele uitvoeringen en stoffen
  • Hoogwaardige kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen bij de vervaardiging van deze bank, een voorbeeld hiervan is de stalen nosagvering die tevens een goed zitcomfort geeft. Het zitcomfort is naar wens te bepalen. Wij bieden de keuze uit standaard polyether of als optie een koudschuim zitting. Bovendien hebben we ook een wat zachter zitcomfort met een hoogwaardige kwaliteit in de vorm van koudschuim met een memory foam toplaag. Deze hele speciale samenstelling geeft het voordeel van een hoge kwaliteit en een perfect comfort. Memory foam wordt ook wel traagschuim of NASA foam genoemd. Het is oorspronkelijk door NASA ontwikkeld om astronauten een drukverlagende matras te bieden.

Memory foam neemt de vorm aan van het lichaam en werkt daardoor drukverlagend, het reageert op (lichaams) warmte en het duurt daarom enkele seconden voordat het zijn ideale vorm aanneemt. Sinds kort verwerken wij dit materialen ook in banken.

De armleuningen zijn divers: van eenvoudig en tijdloos tot luxe, de armleuning bepaalt tevens voor een belangrijk deel de uitstraling van de bank. Vraag tevens naar de mogelijkheden van de diverse (contrast) stiknaden voor een eigentijdse look.

Model Lazia is leverbaar in vele stoffen en kleuren, vraag onze deskundige verkoopadviseurs naar de vele mogelijkheden. Wij kunnen je tevens een uitgebreide garantie bieden van 5 jaar met deskundige service aan huis. Wij vertellen je hier graag meer over.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies