2,5-zitsbank mory

MORY; eigentijds met een lifestyle uitstraling

Ons model Mory is uitgevoerd in prachtig soepel leder. De actuele...

€ 1.249,00

MORY; eigentijds met een lifestyle uitstraling

Ons model Mory is uitgevoerd in prachtig soepel leder. De actuele olijfkleur geeft direct een vriendelijke sfeer aan uw woonkamer. De bank heeft een heerlijk zitcomfort. Uiteraard heb je een uitgebreide keuze uit diverse opstellingen en uit vele kleuren stof- en ledersoorten.

  • Uitmuntende kwaliteit
  • Aangenaam prijskaartje
  • Diverse afwerkingen mogelijk

Model Mory is leverbaar met diverse stiksels zoals een vlindernaad of een bies. Natuurlijk kun je ook een gewone stiknaad krijgen waar je dan ook nog de keuze hebt in de kleur die je het mooiste vindt. Zo kies je bijvoorbeeld de stiksels meekleurend aan de stoffering of misschien vind je een mooi contraststiksel wel helemaal bij je passen; wat je ook kiest; het zorgt voor je persoonlijke touch in je interieur.

Het leder 'Maximus' wat we op de afgebeelde bank hebben gebruikt; is enorm soepel. Het is een zogenaamde 'afgedekte' ledersoort. Hierdoor is de kans op vlekken klein en is het onderhoud ook erg simpel uit te voeren. Ons advies is de banken 3 maal per jaar te behandelen met leather clean & care. Als je kiest om tegen een geringe meerprijs de standaard garantie, inclusief service aan huis, uit te breiden naar 5 jaar dan ontvang je ook meteen voldoende onderhoudsmiddel om de banken minimaal 5 jaar te behandelen. De garantie dekt tevens het risico op vlekvorming.

Er is een ruime keuze in leder - en stofsoorten. We kunnen al de soorten en kleuren uit het IN.HOUSE concept aanbieden zodat je de banken prima kunt combineren met de andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Zo maak je altijd de perfecte combinatie.

Kwalitatief is model Mory een prima keuze, de romp is dubbel gefixeerd en daarbij ook voorzien van hardhouten steunlatten en natuurlijk gebruiken we voor een optimaal zitcomfort stalen nosagvering. Vraag aan je verkoopadviseur naar de overige mogelijkheden van dit model.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies