2,5-zitsbank venturo antraciet

Venturo: Modern & comfortabel

Ons model Venturo is een moderne zitbank welke comfortabel is uitgevoerd in de zitting. Het zitcomfort bestaat...

€ 749,00

Venturo: Modern & comfortabel

Ons model Venturo is een moderne zitbank welke comfortabel is uitgevoerd in de zitting. Het zitcomfort bestaat namelijk uit een combinatie van HR-schuim voorzien van een toplaag Memory Foam. Dit zitcomfort past zich perfect aan je lichaam aan. De mooie zwarte verchroomde poten zijn tevens mogelijk in zwart metaal en verchroomd metaal.

  • Snel leverbaar
  • Keuze uit verschillende pootkleuren
  • IN.HOUSE stofconcept mogelijk

Voor model Venturo is er een zeer ruime stofkeuze beschikbaar. Uiteraard kan stof Cento in meerdere kleuren verkregen worden, maar daarnaast kunnen wij je ook de IN.HOUSE stofcollectie aanbieden. Onze IN.HOUSE stofcollectie kan op vrijwel alle meubelen uit onze collectie toegepast worden waardoor je de mooiste combinaties kunt samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie ton-sur-ton combinatie tussen bank en eetstoelen, of kies ervoor om een mooi contrast tussen je meubelen aan te brengen door je fauteuil in een andere kleur te kiezen dan je 3-zitsbank. Het kan allemaal met onze uitgebreide mogelijkheden.

Model Venturo is leverbaar in diverse opstellingen. Van een 4 zitsbank gecombineerd met een fauteuil tot een 3 zitsbank gecombineerd met een 2,5-zitsbank. Het is maar net hoeveel ruimte je in je woonkamer wilt benutten. De getoonde uitvoering is daarnaast snel leverbaar. Hierdoor kun je snel genieten van je nieuwe aankoop.

Indien je wenst kun je de standaard garantie voor een kleine meerprijs upgraden naar 5 jaar. Hierbij is dan ook nog eens een service aan huis begrepen en voor 5 jaar lederonderhoud. Indien je kiest voor een bank uitgevoerd in stof krijg je voldoende PROTEXX impregneer vloeistof mee naar huis om je bank goed te beschermen tegen vlekken op olie of waterbasis. Krijg je dan toch een vervelende vlek op je bank? Dan komt de servicedienst deze snel bij je thuis verwijderen. Vraag onze deskundige verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

Wij helpen je graag bij het bepalen van je keuze, onze deskundige adviseurs staan voor je klaar.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies