2 zitsbank Ortello met koudschuim zitting choco

Deze bank met een "modern klassieke" uitstraling geeft door zijn hoge rug een goede ondersteuning van het hoofd en biedt een zeer goed zitcomfort....

€ 429,00

Deze bank met een "modern klassieke" uitstraling geeft door zijn hoge rug een goede ondersteuning van het hoofd en biedt een zeer goed zitcomfort. Een zitcomfort dat je geheel naar wens kunt afstemmen want wij bieden je maar liefst 3 verschillende mogelijkheden;

  • 1. Standaard: Nosagvering met comfortschuim,
  • 2. Medium: Nosagvering met HR-schuim (koudschuim),
  • 3. Excellent: Pocketvering met HR-schuim (koudschuim)

Kortom een uitgebreide keuze voor een op en top zitcomfort om heerlijk ontspannen te kunnen genieten. Naast deze 3 zitcomforts kun je kiezen voor een uitgebreide collectie stoffen uit de Pronto Wonen stofcollectie. Deze collectie biedt u een uitgebreid kleurenpallet waardoor er altijd een stof tussen zit naar jouw wens. Ook kun je kiezen uit 3 verschillende types armleuningen en 2 poothoogtes (in diverse houtkleuren), kortom volop mogelijkheden om deze bank geheel naar eigen wens af te stemmen.

Model Ortello biedt ook nog een relaxfauteuil (arm B of C) voor het heerlijk ontspannen TV kijken. Ook deze relaxfauteuil kan in bijna alle mogelijke opties aangeboden worden behalve het zitcomfort Excelent; pocketvering met HR-schuim is niet mogelijk.

HR-schuim (ook wel koudschuim genoemd) heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort.

We helpen je graag bij het kiezen van je nieuwe bank. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies