Mondino; onze 1001 mogelijkheden bank

Ons model Mondino is uitgevoerd in prachtig karakteristiek Savanne leder. De bank heeft uiteraard een heerlijk, wat zachter, zitcomfort. De tijdloze vormgeving zorgt voor een goede investering in de toekomst.

  • Moderne uitstraling
  • Goede kwaliteit
  • Vele stof - en leersoorten mogelijk

Model Mondino is leverbaar met diverse andere stiksels zoals een open naad of een bies. Natuurlijk kun je ook een gewone stiknaad krijgen waar je dan ook nog de keuze hebt in een meekleurende stiknaad of een contrasterende kleur. Zo kies je bijvoorbeeld de stiksels meekleurend aan de stoffering of misschien vind je een mooi contraststiksel wel helemaal bij je passen; wat je ook kiest; het zorgt voor je persoonlijke touch in je interieur.

Het leder Savanne wat we op de bank hebben gestoffeerd is lekker stoer en vertoont de specifieke eigenschappen uit de natuur nog. Uiteraard kun je ook kiezen voor een afgedekte leersoort of een stof. Het leder ademt en is warmer in het gebruik dan gewoon leder. Het leder wordt mooier met de jaren en vaak patineren gebruikssporen het leer zodat het steeds meer karakter krijgt. Ons advies is de banken 3 maal per jaar te behandelen met de clean & care kit. Hiermee kun je kleine oneffenheden bijwerken in de waslaag en hou je het leer in optimale conditie. Als je kiest om tegen een geringe meerprijs de standaard garantie, inclusief service aan huis, uit te breiden naar 5 jaar dan ontvang je ook meteen voldoende onderhoudsmiddel om de banken minimaal 5 jaar te behandelen. De garantie dekt NIET het risico op vlekvorming.

Er is een ruime keuze in leder - en stofsoorten. We kunnen al de soorten en kleuren uit het IN.HOUSE concept aanbieden zodat je de banken prima kunt combineren met de andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Zo maak je altijd de perfecte combinatie.

Mondino is een uitstekende keuze, de romp is dubbel gefixeerd en daarbij ook voorzien van hardhouten steunlatten en natuurlijk gebruiken we voor een optimaal zitcomfort stalen nosagvering. Vraag aan je verkoopadviseur naar de overige mogelijkheden van dit model.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies