SILVANA; een mooie combinatie tussen modern en lifestyle

De moderne serie Silvana heeft een strakke vormgeving en is voorzien van losse zit- en rugkussens. De mooie, onderhoudsvriendelijke microvezelstof geeft Silvana een lederuitstraling maar biedt toch het gemak en de zachtheid van stof. De zwarte ranke poten geven een zwevend effect aan het model.

  • Vele stofmogelijkeden
  • Tijdloze modellering
  • Voorzien van een bies voor een extra uitstraling

Het zitcomfort heeft extra aandacht van onze ontwerpers gekregen. Allereerst is er gebruik gemaakt van een stalen nosagvering onder de zitkussens, dit geeft een solide basis en extra veerkracht. De zitkussens zijn voorzien van een kwalitatief uitstekende koudschuimvulling en aan de bovenkant is het kussen afgedekt met een zacht dekje. Hierdoor heb je een wat zachter zitcomfort en de uitstraling van de kussens is daarom ook wat "fluffy". Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van te genieten.

Er is een zeer ruime stofkeuze beschikbaar. Uiteraard kan de stof Kodiak in meerdere kleuren verkregen worden, maar daarnaast kunnen wij je ook de IN.HOUSE stofcollectie aanbieden. Onze IN.HOUSE stofcollectie kan op vrijwel alle meubelen uit onze collectie toegepast worden waardoor je de mooiste combinaties kunt samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie ton-sur-ton combinatie tussen bank en eetstoelen, of kies er voor om een mooi contrast tussen je meubelen aan te brengen. Het kan allemaal met onze uitgebreide mogelijkheden.

Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk de garantie uit te breiden naar 5 jaar. Deze garantie garandeert je een jarenlange zekerheid en wij schakelen een servicedienst in die bij je thuis eventuele problemen oplost. Tevens geeft deze garantie je een dekking tegen vlekken op olie en waterbasis (zoals wijn, mayonaise, frisdrank, jam etc.). Heb je een keer een ongelukje en kun je de vlek zelf niet verwijderen? Dan staat onze servicedienst voor je klaar.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies