3-zitsbank tory mocca

Tory heerlijk achterover relaxen

Model Tory is een echte moderne klassieker, de banken zitten heerlijk en door middel van de relaxfuncties en...

€ 1.879,00

Tory heerlijk achterover relaxen

Model Tory is een echte moderne klassieker, de banken zitten heerlijk en door middel van de relaxfuncties en de verstelbare hoofdsteunen weet je zeker dat je altijd je ideale positie weet te vinden. Het prachtige Massif leder voelt zacht aan en is van de beste kwaliteit.

  • Keuze uit vele stof -en ledersoorten
  • Hoge kwaliteit
  • Keuze uit verschillende relaxsystemen

Om het goede zitcomfort te bereiken hebben wij de beste materialen gebruikt, een stalen nosagvering en HR foam in de zitkussens zijn standaard. De rompen van de banken zijn uitstekend geconstrueerd. We maken bijvoorbeeld gebruik van beuken regels om een optimale stijfheid en stevigheid te bereiken.

Tory heeft een groot aantal elementen in het assortiment waardoor je heel gemakkelijk een opstelling kunt samenstellen die het beste bij je past. Je kunt bijvoorbeeld heel simpel een aantal elementen selecteren die samen een hoekbank vormen. Diverse elementen zijn te voorzien van een elektrische relaxfunctie waarbij je zelf de bedieningsknoppen kunt selecteren. We hebben een eenvoudige bedieningsknop, een knop met handige USB poort zodat je altijd je apparatuur kunt opladen aan je bank en tenslotte hebben we een tiptoets bediening aan de zijkant van de zitting. Deze tiptoetsen zijn dan ook uit het zicht aangebracht. De getoonde versie van de 3 zitsbank heeft op zowel de linker als de rechter armleuning een bedieningsknop met handige USB poort. Ook kun je kiezen voor een tiptoetsbediening die dan wordt aangebracht op de zijkant van de zitting. Hierdoor volgen de knopjes de beweging van de zit zodat je ze altijd gemakkelijk kunt blijven bedienen.

Wil je echter de standaard garantie verlengen tot 5 jaar dan kan dat bij ons tegen een kleine meerprijs per zitplaats. Dat geeft je jarenlang de zekerheid en bij deze garantie hoort ook nog een service tegen vlekken. En als er eens iets aan de hand is wat je zelf niet op kunt lossen? Dan geniet je van een speciale service aan huis om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies