3-zitsbank gardoni

GARDONI; moderne vormgeving in prachtig leder

Ons model Gardoni kent veel mogelijkheden. Er is namelijk een keuze uit veel verschillende...

€ 1.699,00

GARDONI; moderne vormgeving in prachtig leder

Ons model Gardoni kent veel mogelijkheden. Er is namelijk een keuze uit veel verschillende elementen zodat je altijd jouw ideale combinatie kunt vormen. Uiteraard is er een ruime keuze in stoffen, pootjes etc. om je bank helemaal naar jouw smaak samen te stellen.

  • Hoekbank in petrol kleur
  • Prachtig leder
  • Met zwarte beugelpoot
  • Snelle levertijd

Model Gardoni heeft een aangenaam zitcomfort en is door zijn moderne vormgeving met alle woonstijlen te combineren. Gardoni is leverbaar met een stiknaad of met een mooie bies. Tevens heb je de keuze uit een moderne beugelpoot of een mooi designpootje.

Uiteraard is er een ruime stofkeuze beschikbaar, zo kan de bank uitgevoerd worden in alle stoffen uit de IN.HOUSE stofcollectie. Deze collectie bestaat uit zeer goede, actuele stoffen die helemaal passen bij de wensen van 'nu'. Er is een keuze variërend van Vintage tot een zachte microvezelstof met een leer-uitstraling. Keuze genoeg dus! Het bijkomend voordeel zijn de vele combinatiemogelijkheden die je kunt maken. Met de IN.HOUSE stofcollectie kun je namelijk vrijwel alle meubelen naar hartenlust combineren met elkaar. Kies die mooie vintagestof op je eetstoelen en laat dezelfde kleur terugkomen op je bank of fauteuil maar bijvoorbeeld in een heel andere stofsoort. Wil je liever alle meubelen in dezelfde stof en stofkleur? Geen enkel probleem; het kan allemaal. Vraag je verkoopadviseur naar de vele mogelijkheden en de specifieke kenmerken van de verschillende stoffen. We kunnen je tevens een uitgebreide garantie aanbieden tegen een geringe meerprijs. De garantietermijn wordt dan naar 5 jaar uitgebreid en er zijn diverse aanvullende voorwaarden van kracht, onder andere een speciale servicedienst die problemen snel bij je thuis op komt lossen.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om met jou een goede keuze te maken. Er is altijd wel een IN.HOUSE vestiging bij jou in de buurt. Op onze website kun je eenvoudig een keuze maken. Neem altijd een plattegrondje van je woonkamer mee en eventueel een paar foto's van de huidige situatie bij jou thuis. Men heeft dan snel een beeld van jouw woonstijl en is er makkelijker een goed advies te geven.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies